חזרתי עכשיו מההופעה

שלום גיל

מה שלומך? וובכן, אנחנו לא ממש מכירים אותך, ולא יודעים מי עומד מולנו/ אז דבר ראשון, תרגיש חופשי לכתוב מה שאתה רוצה, ואנחנו רוצים לדעת הכול. ודבר שני, ספר קצת על עצמך, נשמח לארח אותך אצלנו ואף לקבלך כתושב קבע. תלוי ברצונותיך... אני גל איש יקר by the way תהנה

גיל כהן1

New member
אני כותב בד"כ בפורום

"אקלים ואטמוספירה". שם מכירים אותי טוב (נראה לי). בלי קשר, אני מאוד אוהב את עברי ואת המוסיקה שלו. תאמין או לא, זאת היתה הפעם הראשונה שלי בהופעה שלו. אני פשוט לא מאלה שהולכים להופעות, אלא אם כן מדובר במשהו אדיר מימדים כמו לידר.

ברוך הבא לפורום

כמו שציינתי בעדכו השבועי אנחנו הקהילה הכי מופרעת על הסקלה אתה מוזמן להצטרף אלינו רק אל תשכח להשאיר את השפיות בבית
ספר לנו קצת על עצמך (מייקל יכתוב לך את פק"ל ההצטרפות - אני לא זוכר אותו) אני תומר - נעים מאוד

גיל כהן1

New member
תודה. אגב,

אני מנחש שאני גילי הוא מופלג יחסית לממוצע בפורום. נכון?

אתה אומנם המבוגר מבין שוכני הפורום

אך אני לא חושב שגילך מופלג יחסית לממוצע לפחות לא לממוצע של ההארדקור של הפורום (אני למשל בן 20 )

גיל כהן1

New member
עכשיו תסביר לי:

מה ז"א המבוגר מבין שוכני הפורום, לעומת הממוצע של ההארדקור של הפורום? נראה לי כמו דבר והיפוכו...

לגיל הזקן

אכן גילך מופלג, רגל אחת בקבר זה ממש אנדרסטייטמנט במקרה שלך, אבל אני מניח שאנחנו נסתדר יופי. חבר הפורום הזקן ביותר הוא בן 24 (למרות שכבר שנים הוא לא היה פה) SIMSY איפה אתה??? מקווים שאתה תהיה שונה. אנחנו דיי מחולקים מבחינת גילאים. הרוב הוא ממוצע של 16-17 אך בינינו יש 4 סטודנטים/יות חייל משוחרר (אני אני אני!!!) חייל משתחרר בקרוב מאוד... ובכלל אנחנו מקסימים (צניעות היא חלק גדול) זהו, ביי נ.ב אקלים ואטמוספירה (ווט איז?) care to explain??? אז כמו שאמרתי, תרגיש חופשי.

S

sunshineBK

Guest
גם אני!!

אוי היה פשוט מדהים. אני מאוהבת... הוא פשוט מקסים הבנאדם הזה וההופעה הייתה מעולהה... והתחבקנו פעמיים... אני התחבקתי עם עברי!! אני עדיין בשוק..... בקיצור היה ממש טוב

neo 2

New member
אחלה הופעה

אני נסעתי מבאר שבע(משמר הנגב) עד לת"א והיה שווה מאוד אחלה הופעה למרות שאני לא שומע בדרך כלל את השירים שלו פשוט כמה חבר'ה אצלינו ארגנו נסיעה לשם אז הצטרפתי היה שווה לאלללללה

neo 2

New member
כן אני ממשמר....אני בן 16 עוד מעט

כבר בן 17
את מי את מכירה ממשמר? והכי חשוב איך קוראים לך? ובת כמה את? ספרי קצת.....

Mייקל

New member
ברוך הבא איש

ולא, אתה כל כך מבוגר פה. אמנם יש פה הרבה נוער, אבל גם זוג סטודנטים וכמה חיילים, בנינהים אני (עוד 3 חודש! למנייק) אז ברוך הבא ותהנה, אני מייקל, מנהל הפורום, ואוטוטו נועה תעשה לך פק"ל הצטרפות (שעבר אלייה)

למעלה