חזרתי..עדיין מבולבלת...

a2a1

New member
חזרתי..עדיין מבולבלת...

שבוע טוב לכולם..
לפניי יומיים פרסמתי פה לגביי קשר שלי עם בחור כלשהו, והבטחתי לעדכן אז הגעתי למסקנה לקחת צעד אחורה ולבדוק מה קורה,אז באמת כך היה לקחתי צעד אחורה ויום וחצי שלמים לא דיברנו עד שהוא שלח הודעה שנעלמתי והוא התגעגע והוא מצפה לראות אותי העניין הוא שהוא עבד עד מאוחר ונפגשנו מאוחר יחסית הגעתי אליו הביתה (כי אצלנו בעיר כבר הכול סגור בשעות הלילה ) ישבנו ודיברנו וכשהרגשתי שאני נרדמת הלכתי, לא היה כלום אפילו לא נשיקה, הוא גם לא ניסה לגעת,כלום...רואים שהוא מכבד אך עם כל זאת אני עדיין לא מבינה מה קורה פה היום בצהריים שלחתי לו הודעה, דיברנו קצת והוא חזר לעבודה...כל הסיפור הזה מוזר לי הוא שולח הודעות ולא מתקשר,הוא פתאום נעלם ואז אומר שהתגעגע...מה קורה פה?!

את בטוחה שהוא מעוניין?

לפעמים גם אני שולחת שאני מתגעגעת, ובהחלט מרגישה כשאדם שכיף לי איתו נעלם, לכן גם אשמח להפגש איתו ,
אבל זה לא יגיד שאני מעוניינת במשהו זוגי איתו, או שיהיה איזה שהוא מגע.

בהנחה והוא כן מעוניין, הוא לא יעשה צעד אם לא ידע שאת רוצה משהו מעבר,
איך את מתנהגת כשאת איתו?
האם אתם צוחקים יחד?
מדברים על הכל?
מתקרבים פיזית?

כי לשבת לידו כמו חבר טוב, לא יוביל למשהו מעבר.

a2a1

New member
אז זהו שדווקא כן

אני מראה לו שאני רוצה אני מתקרבת אליו פיזית כדי שיהיה סוג של מגע, העניין הוא שגם היום נגיד שלחתי הודעה בצהריים דיברנו מעט ועד עכשיו הוא לא דיבר איתי, מה אני אמורה להבין מהמצב הזה?

שאתם לא זוג עדיין..

ואין סיבה שיהיה ביניכם קשר רצוף.
אני מבינה שאת רוצה אותו, וסביר להניח שחושבת עליו הרבה, ורוצה איתו את התקשורת , אני נמצאת במצב שלך גם,
ויודעת שזה משגע.
אבל .. אתם לא יחד.
יכול להיות שהוא עסוק, שהוא עם משפחה \ חברים.
יכול להיות שהוא אדם פחות אינטנסיבי, וזה אומר שפשוט מעצם היותו כזה הוא פחות יוצר קשר.
יכול להיות שכל עוד אתם מן ידידים קרובים, הוא לא מרגיש או רואה צורך ליצור קשר יותר תכוף.
בעיקרון, אין סיבה שהמצב יהיה אחרת בסטטוס הנוכחי שלכם.

Megie

New member
בוקר טוב

אני מכירה מקרה דומה מהצד השני, כשהבחור יותר מדי ביישן ומפחד לעשות צעד כדי לא להביך אותה ולא מתקשר כי לא נעים לו ועוד...
יכול להיות שזה בדיוק המקרה הקלאסי של הבחור שלך, בחור בלי ביטחון שלא יודע איך לפעול נכון.. אולי תשאלי אותו על העיניין של ההודעות וכו'? הוא בטוח ידע לענות טוב מאיתנו.

למעלה