חזרתי סוף סוף

חזרתי סוף סוף

ויופי לגלות שכולם חיים ובועטים, אפילו שנראה לי שיש שנעלמו ויש שנוספו לאוכלוסיית הפורום. יש דברים שלא סיפרו לי? ברחוב (זה הישראלי) שום דבר לא חדש, והאמת שמהר מאוד הבנתי שכדאי לברוח מהרחוב ולהיכנס חזרה ל-4 קירות (הפאריסאיים במקרה שלי). ולו רק בגלל שמוזיקת פיצוציות בקולי קולות פשוט לא עושה לי את זה. עוד דבר שגיליתי הוא שישראל נדדה לחצי הכדור הדרומי (איפה שהוא בין אוסטרליה לדרום אפריקה לארגנטינה, למעוניינים), אחרת אני לא יכול להסביר טמפרטורות של כמעט 30 מעלות בדצמבר. שבוע טוב.

Welcome back!

היית חסר בכמה מהדיונים המעניינים...אבל אל חשש..תמיד יש עוד.... שבוע טוב!

סנדייז

New member
ברוך שובך

לרחוב הפריסאי

ליילה

New member
ברוך שובך איש ../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

באמת התגעגעתי. וכמו שפיטנס אמר, חסרת פה בכמה מהדיונים החשובים והעמוקים (ראה ערך מרסלה) ובכמה מההתכתשויות הפחות אינטלקטואליות (ראה ערך american4ever). אם אתה רוצה להבין מה קרה, אתה יכול לדפדף לסיכום השבועי ולהתעדכן. ולגבי הביקור בארץ, הלו, קצת יותר פרטים, מה עם איזה יומן מסע (כן כן , אני יודעת שבכלל לא נסעת, ולא אמרת שאתה נוסע לארץ, אבל בכל זאת...
) יום כתום

Le Parisien

New member
ברוך השב לפאריס. גם אני חזרתי היום

לפאריס משהות של ארבעה ימים נפלאים באלפים הצרפתיים.

Le Parisien

New member
זו לא הייתה חופשת סקי.

למעשה הייתי אורח של פסטיבל סרטים שהתקיים שם ואשר בו הוצג סרט שלי. מחמת האנונימיות לא אציין את שם המקום (ועמך הסליחה) אך אספר שזהו כפר קטן ויפהפה המכוסה כולו בשלג בעונה זו. את הזמן העברנו בצפיה בסרטים, בטיולים רגליים ובארוחות מהנות מהתפריט המקומי האופייני לאזור.

למעלה