חזרתי/נו

• פותח הנושא tiger
  • פורסם בתאריך

tiger

New member
חזרתי/נו../images/Emo160.gif

כמו לחזור מגן עדן למחנה צבאי סגור. אם זה היה תלוי רק בי הייתי נישאר שם עוד כמה שנים טובות אבל מה לעשות ואני לא חיי היום לבד בעולם הזה ולחברה שלי כן יש כאן בארץ מישפחה וחברים וחתולים...אז חזרנו ותודה לאליאלה ולאנשלית שלקחו כאן את העיניינים בידיים ותודה מיוחדת לאחד והיחיד שרק כדי לא להביך אותו לא אנקוב בשמות שבילעדיו כל הטיול הזה לא היה יוצא לפועל שטיפיל לנו בחתולים בבית ובחצר שלמי שלא יודע זה כמו לטפל לנו בילדים...המון המון תודה. OT אני לא מאמין שצריך כל פעם לחזור על זה מחדש שאסור לפרסם פירסומות בפורומים.הפירסום בתפוז עולה כסף (אבל שווה זהב)ומי שרוצה מוזמן לעשות זאת בצינורות המקובלים אבל מי שימשיך לפרסם בפורומים השונים על אף כל הבקשות שלא יתפלא אם יום אחד יגיע אליו גם החשבון אותו הוא יאלץ לשלם... אני רק מחויב לימחוק הודעות כאלה (חבל אפילו לענות להודעות פירסומיות כי התשובות נימחקות ביחד עם כל השירשור מה לעשות באג של המערכת)אולי כשאני לא בארץ מחיקה כזו יכולה להיתעקב כמה ימים עד שהנהלת הפורומים עושה זאת ואני מקווה שזו הפעם האחרונה שהנושא הזה עולה כאן לחודש הקרוב. t

יאיר5

New member
בשעה טובה.....

אחרי שהייתם במקומות כאלה יפים ובמרחבים כאלה גדולים בטח שהבית יראה כמו איזה מחנה סגור אבל לא נורא יום יומים והשיגרה חוזרת עד הטיול הבא... העיקר שנהנתם וחזרתם בשלום.יאיר

קשכפית

New member
כן וגם תודה ענקית לך יאיר ../images/Emo160.gif

שאספת אותנו מהשדה, זה כיף לאללה שחבר בא לקבל את פניך
וגם אתם לא יודעים איזה
רחב יש לאדם הזה שבמשך כל החודש שלא היינו כאן, הגיע לדירה שלנו ודאג ללטף ולתת תשומת לב ל-2 החתולים שלנו, לתת להם אוכל ולנקות להם את הקקי וגם לתת אוכל ומים לחתולי הרחוב שאנחנו "אימצנו". כמה שלא אמרתי תודה, הרגשתי שזה לא מספיק.
מלך יצאת
לילה טוב ובוקר טוב יאיר וכל עם ישראל שנה טובה שתהיה לנו

יאיר5

New member
לא צריך להגזים קשכה....

כל חבר טוב היה עושה את זה בכיף..... וחוץ מזה את יודעת שאני מת על בעלי חיים אז ככה שטרחה זה לא היה. ותודה בהחלט מספיקה. שיהיה לך ולטייגר בוקר טוב ויום טוב ושנה טובה ושמחה. יאיר

קשכפית

New member
היי אתה, אל תעצבן אותי כי....

קודם כל לא כל חבר הוא חבר טוב - חברים טובים לא מוצאים כך בסופרמרקט... וזה לא מובן מאיליו, לפחות לא לי. ושיהיה לך לילה טוב וחלומות פז, אני אדבר אתך מחר.

למעלה