חזרתי מ- YI WU

אMור

New member
חזרתי מ- YI WU

עיר יחסית קטנה ומתפתחת במחוז ZHEJIANG. המקום שאחראי על ייצור כל האקססוריז לעולם הגדול. וויליג'רים שגרים בחושות ונוהגים בג'יפ פורש, שהוא היונדאי גטס של אי יו והמון מוסלמים. ים. אני מקשר את זה למוצרים זולים והאפשרות לרכוש סחורות בבאלקים (סטוקים). אכלתי חומוס ובשרים על האש כמו שצריך, כשברקע... לא, לא אום קולטום, אלא ערוץ אל-מנאר שמשדר תמונות מעזה של פצועים והלוויות... דייגו, שהנעים את זמני בערב הפנוי וחי שם מזה כמה שנים אמר שהוא מכיר את הנפשות ואין שום בעיה עם היותו ישראלי. הוא פוקד את המסעדות שלהם בקביעות ומקבל יחס חם. גיאוגרפיה. תודה, דייגיטו.

Omiz

New member
אני רק שאלה...

מצאת בסוף את הפאב האירי? אני עדיין במתח...

אMור

New member
ברור שמצאתי...

והתאכזבתי קשות מה"המבורגר"... גם בערב שאחרי פיספסנו את הבופה בסופיטל... לפחות היה קצת אקשן לפני, כששני גנבים נתפסו ע"י ההמון על חם. אחד הצליח לברוח והשני הושכב על הכביש וקיבל מכות מהעו"שים.. יכולתי לתפוס את הגנב שברח, אבל בחרתי שלא להתערב... מן החלטה של שבריר שניה כשחלף לידי. אח"כ התחרטתי על זה - אבל אנה אמרה שעשיתי בשכל... "תן לסינים שיאכלו אחד את השני, מה אכפת לך"? לא, זה לא מה שהיא אמרה, אבל זה התרגום שלי... פער תרבויות, כבר אמרנו?

guanyin

New member
אההההההה - אתה דייגו?

באמת תהיתי לאן נעלמת! (אם זאת טעות בזיהוי, אנא קבל את התנצלותי) והכי חשוב - קינחתם בערב לפניר בHZ?

diegok

New member
לא נעלמתי

אני פשוט שותף שקט בפורום... ולגבי HZ זה כבר פסה....הדבר הבא זה SHANGHAI שאפשר לתת POKING כאילו אין MANIANA

guanyin

New member
poking זה לפייסבוק...

מה קשורה שאנגחי? ואיך סר חינה של HZ?

diegok

New member
לא מדלג

אני יותר בקטע של לקפץ.....אבל גם HZ פותרת לי את הסודוקו...לכן נראה שאני אבוא כבר בסופ"ש הקרוב לHZ

למעלה