חזרתי מ גון ברייס...

אז ככה:../images/Emo26.gif

1) אין חיים גוטמן בפקולטה של מדעי המחשב בטכניון. 2) דווקא יש ד"ר חיים גוטמן. רופא. למד באוניברסיטת ת"א. 3) כבר יש פורום חקירות. דווקא אחד מהפורומים הוותיקים כאן בתפוז.

למה לי לשכנע אותך אם אני מהטכניון

אתה לא מאמין בעיה שלך יום נהדר לך לבלות בחוץ

עכשיו אתה מלחיץ אותי....../images/Emo26.gif

כי האמת היא שבאמת אין חיים גוטמן - אבל יש חיים גוטסמן.... ואני לא בטוח מה יותר גרוע - אם אתה משקר לי ולשאר חברי הפורום... או אם אתה באמת מהנדס תוכנה מהטכניון...
בן-אדם.... עם איזה ממוצע סיימת?...

אהה כן גוטסמן

הממוצע לא משהו: 81 אני לא גאון של אמא מה לעשות.. אז טעיתי ב אות אחת...ביג דיל.מאיפה אני יכול לזכור במדוייק שם של אדם שלימד אותי לפני שנים? אולהים החקירות הללו מתחילים להפחיד עוד מעט תשאל כמה כסף יש לי בבנק.

כמה כסף יש לך בבנק../images/Emo35.gif../images/Emo26.gif

הפלת את עצמך. אין אף-אחד שלמד בטכניון ויכול להגיד משפט כמו: "הממוצע לא משהו: 81 אני לא גאון" אחרי סמסטר אחד - אתה מקבל איזה 62 והולך ברחוב עם אגו-טריפ מטורף למשך שבוע לפחות. 81 זה אחלה ממוצע - מה אתה מחפש בג'ון-ברייס בדיוק??

barakbl

New member
חכו חכו, זה הולך להיות סיפור גדול

פרשיית הלימודים הפיקטיבים באונ' לטביה זה כאין וכאפס לעומת מה שלכאורה מסתמן כאן.... חח.. יכול להיות שיש בעיה עם הטכניון אתם לא חושבים? ועדת חקירה בראשות שופט עליון, ויפה שעה אחת קודם!

barakbl

New member
אם אתה יודע מה חמור ב void main`

אז איזו סיבה טובה יש לך לרשום void main במקום int main? יש איזה יתרון כלשהו ל void main? למיטב הבנתי, ב int main אפילו צריך להקליד פחות אות אחת(פחות עבודה). נשגב מבינתי ההגיון בשימוש בפונק' main שלא מחזירה ערך.

cyberia2ooo

New member
לא בדיוק

שימוש בint main זה הרבה יותר עבודה כי צריך בסוף הmain להחזיר ערך... וזה כבר באיזה 7 תווים יותר

barakbl

New member
אז ככה,

ראשית עניין האותיות שדיברתי עליו היה בציניות, ניסיתי להבהיר שאין סיבה טובה להשתמש ב void main זה לא מקל על כתיבת התוכנית, ולא חוסך קוד. בכל מקרה, אני משתמש ב int main ולא מחזיר שום ערך מ main.. במקרה כזה, הקומפיילר מחזיר עבורי את הערך 0... בכל מקרה, גם אם היה צריך להחזיר את הערך 0 זה לא הרבה יותר עבודה.. זה כמה תווים, וזה בהחלט הרגל טוב להשתמש ב int main לדעתי... זה כמובן לא דבר קריטי בכלל, אם אתה משתמש בסביבת עבודה שמקבלת void main, אבל אני חושב שזו פשוט טפשות.

zagzagzag

New member
יש סביבות שמחייבות return

ב-int main, כמו VC5 (אני חייב להגיש קבצי workspace של VC5
) אגב, אם היית מקמפל עם gcc -Wall היית מקבל warning על main ללא return

barakbl

New member
לא ולא.

אני משתמש ב gcc עם Wall- ו ansi- ואין שום בעיה... זה החזרה מרומזת של הערך, וזה מותר (נדמה לי שתיכף "זהיר" יפנה כאן ל cpp faq או איך שזה נקרא ששם מסבירים שזה מותר על פי התקן). אם זה המצב ב VC אז זה מימוש גרוע של מייקרוסופט, אבל גם אם זה המצב, קשה לכתוב עוד שורה?
אני חוזר ומדגיש שכשאמרתי שזה "פחות אות" זה היה בציניות/הומור קל. הכוונה לא הייתה שהנה באמת בשביל לחסוך אות צריך להשתמש ב INT אלא שזה פשוט לא מסובך יותר, ואין סיבה להשתמש ב VOID.

zagzagzag

New member
התכוונתי ל-C

כנראה שב-CPP זה מותר
gcc mat.c main.c -o main -Wall main.c: In function `main': main.c:180: warning: control reaches end of non-void function​

למעלה