חזרתי מתל אביב עם ויזואל סטודיו. הבנתי שאמור להיות בזה אקסס. מישהו יודע משהו על זה??
G *gemini* New member 25/7/01 #1 חזרתי מתל אביב עם ויזואל סטודיו. הבנתי שאמור להיות בזה אקסס. מישהו יודע משהו על זה??
ה הנוטה להאמין New member 25/7/01 #3 אבל אמרתי לך, כבר... שאקסס זה באופיס, מותק... ויש לי לתת לך. שתהיי לי בריאה.
G *gemini* New member 25/7/01 #4 אבל אחרי שאתה אמרת לי הצרפתי התקשר אלי (איזה כייף, בימים האחרונים אני מקבלת הרבה שיחות טלפון מצרפת לפלאפון), ואמר שיש בדיסק של הויזואל סטודיו אקסס. אז חשבתי שאולי זה משהו בסגנון של מה שהראת לי (כשבדקנו באינטרדב את הטבלה)....
אבל אחרי שאתה אמרת לי הצרפתי התקשר אלי (איזה כייף, בימים האחרונים אני מקבלת הרבה שיחות טלפון מצרפת לפלאפון), ואמר שיש בדיסק של הויזואל סטודיו אקסס. אז חשבתי שאולי זה משהו בסגנון של מה שהראת לי (כשבדקנו באינטרדב את הטבלה)....
ה הנוטה להאמין New member 25/7/01 #5 לא, מותק, זה משהו אחר לגמרי... עם הכלי של אינטרדב את לא יכולה ליצור Databaseים שלמים. רק לערוך טבלאות קיימות וליצור טבלאות ושדות חדשים... על DBים מוכנים.
לא, מותק, זה משהו אחר לגמרי... עם הכלי של אינטרדב את לא יכולה ליצור Databaseים שלמים. רק לערוך טבלאות קיימות וליצור טבלאות ושדות חדשים... על DBים מוכנים.