חזרתי משבוע בגדנ"ע

Ben Dor

New member
חזרתי משבוע בגדנ"ע

וגיליתי כל כך הרבה הומופוביהה!! אני וחברה שלי התחבקנו ונישקתי אותה בפה אבל עם אצבעות כזה כי זה סתם היה בצחוק...(שנינו דו והיא החברה הכי טובה שלי)... אז המפקדת שלה שואלת אותי המפקדת:"את רוצה לספר לי משהו על הנטיות שלך?!" אני: "לא...למה?!" המפקדת: "את הנטיות שלך תשמרי לבית לא לפה!" חברה שלי: "אבל אני הולכת עם הלב" המפקדת :"עם הלב את לא תלכי בצבא עם הלב את תלכי בבית!" היא גם אחר כך צעקה על שני ידידים שלי שהתחבקו כזה... אוףףף גאדד ההומופוביהההה!!!

אררג

שונאת אנשים כאלה! אני הייתי צורחת עליה
אצלנו בבצפר [ובכלל] דווקא דיי פתוחים בנושא הזה.. חוץ מאמא שלי -_-

בוייש

New member
ממממ../images/Emo4.gif

מצטערת לשמוע..מקווה שזה לא יהיה לי גם השנה בגדנ"ע טוב מן הסתם זה לא מפליא שיש במקומות כאלו מהאנשים האלה הומופוביה אבל יש גם מקרים יוצאי דופן...לא נורא

מממ..

האמת שבצבא אסור שיהיה דברים כאלה לא העניין של ההומואים ולסביות פשוט אסור להתחבק ובטח שלא להתנשק מותר כן? אבל שלא יראו אותכם..... חברה שלי קיבלה על זה ריתוק =\ היא התנשקה עם חבר שלה... זה הדבר הכי דבילי שיש :]

spomi

New member
זו ממש לא הומופוביה...

כדאי שתבדילי. את עדיין אל התגייסת,אז לכן את לא ממש מבינה את המערכת הצבאית. אבל בצבא אסור לחבק/להתנשק/לדעת אחד בשני יתר על המידה מהסיבה הפשוטה. השילוב הראוי - שבצבא מקפידים עליו שום אמרה של המפקדת - שמטרתה בגדנ"ע זה להחדיר בכם קצת מערכי הצבא ולטעום ממנו - ומה שהיא אמרה לגיטימי מאוד.

spomi

New member
אני מאוד מסכים איתך,

אתה מתכון אגב לדברים שאני אמרתי ? או לדברים שהמפקדת אמרה ? אני מסכים שהמפקדת אמרה את זה בצורה לא יפה,וזה כי האי סך הכל חיילת בת 20 שהכל אצלה משחק והיא רוצה קצת להחדיר במלשב"ים את הצבא ואיך שמפקדים מדברים לחיילים...זה לא בסדר אבל זו לא הומופוביה.

גם אני הייתי שמה...

את יודעת מה היא עשתה אחר כך? (אם זאת הייתה זאתי עם השיער השחור) היא המפקדת הזאת התמזמזה עם ההזה עם האף וקראה השמן שלי.. חצי מגדוד נראה 6 ראה אותם...

למעלה