חזרתי מקורס מדח"ים

• פותח הנושא elah
  • פורסם בתאריך

elah

New member
חזרתי מקורס מדח"ים

זה היה חוויה אחת גדולה!!! למרות שהיה נורא קשה להסתגל לאנשים בימים הראשונים אחר כך קשה להפרד מהם!! למדתי כל כך הרבה דברים חדשים אם זה איך לבנות מיטה מסנדות וחבלים או איך להדריך ילדים.. שיר של מדח"ים: "אני מדחית גאה אני מדחית גאה אני מדחית אני מלוכלכת אני מדחית גאה" משחק ממש מצחיק שלמדתי זה =סוקונו= למי שמכיר רק שהוספנו המון דברים חדשים לזה... קיצור זה קורס ששווה המון המון!!! וחבל שגם המדצ"ים היו איתנו בחוץ..לדעתי הם היו צריכים להיות בפנימיות וכך לא היה עומס בשירותים ובמקלחות..

ידידים שלי היו :)

שמחה שנהנתתתת

elah

New member
חיסרון אחד בלבד לדעתי:

חייבים לסנן את כול הערסים..זה פשוט נוראי אי אפשר ללמוד ככה כלום שהם עושים בלאגן!!..

כן נכון... אבל...

ויש אבל גדול... כשיש מושב שמוציא מישהו שמבחינתינו הוא ערס אבל אצלאם במושב הוא מה שניקרא הרע במיעוטו... אז אני חושב שלפעמים כשזה המצב עדיף להוציא מישהו כזה מאשר לא להוציא בכלל ובכך למנוע פעילות כל שהיא במושב... מבינה? בנוסף מקומינו בקורס הוא להשפיע לטובה על האנשים האלה.. כי סך הכל רוב האנשים שיוצאים הם באמת טובים. מועצה או מושב שיש לו פריבילגיה לעשות מיונים אז שיעשה (ואני יודע שבעמק חפר יש מיונים די רציניים) וזה יכול לפתור חלק מין הבעיה.

אמ.... תדוה אני משתדל...

פשוט רוב ההודעות לא שוות את התייחסותי האמיתית.... סתם זה תלוי מאוד במצב רוחי.. אני משתדל!

כחילה

New member
עלי והגשימי!

קבלו במחיאות כפיים, היא מד"חית, היא מד"חית והיא מד"חית(לא צריך להוסיף יותר מזה) אלה!!! סחתיין עליך, כן ירבו מד"חים..

biggoron

New member
ואוווווווו

כפיים!!!! עוד מדחית לאוסף^^ והערסים אומנם יכולים להראות כבעיה אבל כמו שכבר אמרו אנחנו קיימים כדי להשפיע עליהם,חוץ מזה יש חלק מהם שיכולים להיות נחמדים חוץ מזה העיקר הקורס!!!!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif גמאני מדחית בנפשי../images/Emo9.gif

אבל זה נשאר בנפשי בלבד..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif חח..

רק שאני משערת לעצמי שאתם בפועל משהו..

סוקונו זה טובבבבבבב!!!!1111

ואני מממש שמחה שנהנית!!!! מחר חוזרים המדצים... תתכוננו.. הפורום הולך להתפוצץ
נראה שעשית חיים

elah

New member
אם את/ה אומר/ת...

בכול מקרה זה אחלה משחק...כל הזמן שיחקנו את זה ועוד מעט כל המדצ"ים יגיעו לפה למה יש כמה שנכנסו כבר למסנג'ר.. נ.ב שבת שלום!!

מיכלצי

New member
טראומה כרונית!!!

קוראים למשחק אסוקונו והבנים שיחקו אותו בזמן שחירבנו.... תארו לעצמכם!! לכבור בקרבת מקום ופתאום לשמוע: "האא!!!!" "קוווו!!!!"

spraizler

New member
מגניב.... תלמדו אותי מתישהו..

אני מעדיף בינתיים סמוראי סופר גלקטי! כיף לשחק את זה בבית ספר

למעלה