חזרתי מצופית גרנט

TaMaR YoShA

New member
חבל**../images/Emo122.gif ועוד משהו..

לא צריך לסנוע כל כך רחוק כדי למצוא את הפו הדב המגניבים בתחפושת
מצאתי בפיצה ליד הבית, יצא לי פו מחופש לחזרזיר

מיכל (לאבי דאבי) נכון שאת מקליטה../images/Emo35.gif

לטובת אלו שהולכים לראות את אריק ולא יהיו מול הטלויזיה

ורק שתראו מה אני עשיתי באותה שעה :-

אני הייתי במסיבת חנוכה בבית ספר לתלמידים ולהורים אחרי שכל כיתה (בסה"כ 8- כל הבית ספר זה 60 תלמידים בסך הכל ) עלו כל אחת לתורה ושרו שירים שבחרו בקריוקי היה לנו מופע אש מיוחד

הבית שלי הוא חינוך מיוחד

הוא מיוחד לא רק בגלל הילדים לא רק בגלל האוכלוסיה גם בגלל דברים שכאלו שווה להשקיע בילדים האלו

איריס מ

New member
משערת שלא נהנית והחלטת לבטא

את ההרגשה שלך מהתכנית בדרך שבחרת ולמרות זאת לדעתי ומבלי לפגוע בך, יש דרך לבטא את החוויה שלך גם אם התרשמת לרעה מהתכנית, מבלי להשתמש במילים שהן לדעתי מיותרות, הדרך שבחרת לבטא את החוויות שלך היא בוטה מדי, אני לא אומרת שחלילה את לא צריכה להביע את דעתך, אבל בטוחה שיכולת לכתוב בצורה יותר נעימה ומקובלת את הדברים, כדי שיהיה גם נעים לקרוא אותם, מה שאני מנסה לומר זה שיש פשוט דברים שלא אומרים או אומרים בדרך אחרת גם כדי לא לפגוע במי שקורא את זה, למרות שמשערת שזו לא הייתה כוונתך, אז בסיכומו של עניין יש דברים שהשתיקה יפה להם

ady18

Well-known member
אממ

זה לא מוגזם מה שכתבתי לדעתי ואם זה יהיה לא במקום יש מנהלות שמחוקות והם הקבועות ואני אקבל אם הם ימחקו ועדין לא העירו לי וככה אני מדברת מה לעשות זה סגנון הדיבור שלי

לא כתבתי מוגזם

אני התכוונתי לשפה לא מתאימה זו דעתי יש הבדל בין השנים מה לעשות? גם סגנון אפשר לשנות את צריכה ללמוד לקבל ביקורת

OpenYourEyes

New member
שוב מצטערת שאני מתערבת

אבל לדעתי- זכותה. סגנון הדיבור שלה הוא סגנון הדיבור שלה. מותר לכם להעביר עליו ביקורת אבל היא יכולה לקבל אותה והיא יכולה לא לקבל, זאת החלטה שלה. היא לא קיללה או פגעה באף אחד, ואם היא הייתה עושה את זה אז הייתי גם אני מצטרפת לתלונות שלכם על ההודעות שלה. אתם לא יכולים לדרוש ממנה לשנות את סגנון הדיבור שלה כל עוד אין בו שום דבר פסול. מה שכן הייתי ממליצה זה להוסיף סימני פיסוק לכתיבה שלה, שתהיה יותר ברורה.

למעלה