חזרתי מצופית גרנט

ady18

Well-known member
חזרתי מצופית גרנט

צופית כוסית ברמות היא הזויה בהרבה מקרים. קרן נראתה היום כוסית . זאת שבמקומי היה מבוצע חזק צופית קצת נמרחה עליה בהתחלה זה היה קצת מגעיל והראיון של קרן קצת הזוי שוב שתתה קצת היא דברה על החברות המיוחדת בינה לבין מירי מסיקה ,צופית אמרה שהיא מיוחדת ומרגשת אותה קרן הייתה בשוק (כי לפני זה אחד על כסא גלגלים שקבל זרם חשמלי מאוד גבוהה והוא לא הולך ומשתוק ובא מרפא שהעמיד אותו קטע מפחיד. )קרן קצת דברה על איתי קצת על התדמית שלה קצת על בחירה השירים באלבום שהם היותר קלילים והזורמים באלבום,צופית באה לנשק אותה וקרן לא זרמה . וגם הפעם מהפורום מעט ומי שלא בא לא ממש הפסיד חוץ מהשיר הראיון די לא מהמוצלחים מזל שיש עריכה. וגם אמרו לנו לבוא בשעה מסוימת בסוף היה שעה וחצי חיכנו עד שהתוכנית תתחיל .

די עם הביטוי כוסית ../images/Emo46.gif

זה ביטוי מגעיל ואף דוחה בעיני שמעתי ממירב שמיקי היה
אני מקוה שאת יודעת להוציא את המירב מהחוויה להסתכל על החיובי שבארוע כי מדבריך לא מי יודע מה
אז מה עם חיכיתם? העיקר שראית את קרן וזה שצופית היא מיוחדת זה לא חדש

ady18

Well-known member
לא נכון

היה בסדר קרן הייתה פחות מהרגיל בראיון לא ממש הייתה היא היום היה משהו מוזר בה לא יודעת להסביר וקרן לא משהו בראיון זה הורס קצת אם את מבינה והתוכנית בכללי לא הייתה משהו מיוחד

I מ י ר ב I

New member
גם אני הייתי../images/Emo9.gif

אני דווקא מאוד מאוד נהנתי. אמנם היה קצת עיכוב בכניסה לאולפן אבל היינו בחוץ ודיברנו וגם עופר הצטרף והיה ממש כיף. היינו 6 אנשים מהפורום(אני,רינת,יעל,עדי c,רייצ'ל ותמר). צופית מקסימה,יש בה כ"כ הרבה אנרגיה והיה ממש כיף. אהבתי את הלבוש שלה(לדעתי הסטייליסט הוא ארצי יפרח) על מה היה בתוכנית אני אשאיר לכם לראות מחר-יש קטעים ממש מרגשים וחזקים. קרן ביצעה את "זאת שבמקומי"
בביצוע מ-ע-ו-ל-ה!!!! היא גם נראתה טוב,חולצה יפה היתה לה. כל הלהקה היתה-גליה,שחר וכן גם מיקי. הראיון היה בסדר גמור.צופית דווקא מראיינת טובה,היא נוגעת באנשים וממש נותנת תחושה נינוחה. תראו מחר את כל התוכנית ותגידו אתם את דעתכם,אני אהבתי. וקיבלנו סופגניות בסוף

אני לא בטוחה שיצא לי לראות מחר

כי אני אהיה בטח בדרך לאריק
שמחה שנהנית חבל שלא יכלתי לבוא מקווה שמסרתם ד"ש למיקי בשמי

גם אני ../images/Emo24.gif

זאת הופעה שאני באמת מחכה לה.. כי לאריק הכי מתאים להופיע בבארבי.. אפילו שזה כפר סבא...;

איריס מ

New member
שמחה שנהנית ../images/Emo24.gif

אגב, הבוקר התראיינה בתכנית הבוקר בערוץ 10 צופית גרנט וסיפרה על התכנית, אמנם לא ספציפית על קרן אבל בכללי על מה שיהיה בתכנית שלה, חמודה.

ראיתי אותך../images/Emo98.gif

:) קרן חמודה לעללה.אהבתי את הראיון שלה. היא נראתה לי קצת עצובה. אולי היא הייתה בהלם מהעניין עם האיש שהיה על הכסא גלגלים והמכות חשמל ואולי לא. אבל היא הייתה חמודה ושרה מדהים. אני לגמרי אוהבת את צופית גרנט היא מגיעה למקומות אישיים והיא עושה את זה בעדינות וגורמת לאורחים שלה לתחושה טובה. ובקיצור היא מותק של בחורה וחוצמזה שהיא עברה הרבה בחיים אז אני לא חושבת שיהיה פייר לשפוט אותה.

TaMaR YoShA

New member
הכוסית הזה,מצתלצל לי רע באוזן.

אמממ היה נחמד, די מצחיק
חחחח "בידידות תמר יושע " הטמטמום..!! עדי אל תדאגי אפחד לא שמת לב שהשתנת.. חחח כפרעליךךך
אממ ועכשיו לתוכנית עצמה, אממ היה נחמד לא יותר מזה,לא הפסדתם כלום,מבטיחה. זאת שבמקומי היה יפה, אבל כאילו לא בצורה היסטרית שכל כך בחל שהפסדתם,בקטנה כזה. אממ זהו, אני עייפה רצח. לילה טוב לכולם

למעלה