חזרתי מפרופ' צלאל

יולי 154

New member
חזרתי מפרופ' צלאל

הי חזרתי עכשיו מפרופ' צלאל, הוא קיבל אותי למרות שאני לא מטופלת שלו, אחרי שעה 13 שהוא מסיים. נחמד מאוד מצידו. הוא באמת בסדר גמור כמו שכולן אמרו ומגיעות לו כל ההמלצות ששמעתי עליו. הוא בדק באולטרא סאונד ואמר שהכל עוד בפנים- שק ההריון והעובר. הוא אמר שזה כבר די הרבה ימים וזה לא יוצא לבד. המליץ לעשות גרידה כדי שלא אסתבך בזיהומים או הידבקויות. אמר שיש שתי אפשרויות: בית חולים או רמת מרפא אמר שאת המטופלות שלו הוא שולח לרמת מרפא כי היתרון שם שיש רופאים בכירים, לעומת בית חולים ששם יכול לעשות לי את זה גם סטאג'ר. אז התקשרתי לשם, וקבעו לי גרידה ליום שלישי בבוקר אצל ד"ר גולדשמיט. מישהי מכירה? זהו, הוא הצטער שלא היה איש בשורות, כזה נחמד... מקווה שהכל יעבור בשלום ואני אתאושש מהכל מהר. תודה לכולן על העזרה וההכוונה.

זוג חדש

New member
אוייייי מתוקה

מאחלת לך לעבור את השלב הזה הכי פחות כואב שאפשר. ומכאן שולחת לך המון חיבוקים (האייקונים לא נפתחים לי)

mishmish25

New member
יולי תהיי חזקה

יולי לא להתייאש תהיי חזקה הכל לטובה. הרבה הצלחה אושר ובריאות.

תמרלה

New member
מצטערת לשמוע

חבל שצלאל לא היה איש בשורות אבל לפחות שמעת עוד מישהו,וקבלת הכוונה מה לעשות, לגבי הרופא שהוא שלח אותך אני לא מכירה אבל אם צלאל שלח אותך אז את יכולה להיות רגועה. חזקי ואמצי! ושתרגישי טוב תחזרי ונעודד אותך

מצטערת לשמוע

מקווה שיעבור בשלום. לגבי רמת מרפא או בית חולים, אני יכולה לספר לך שאני בחרתי במרכז רפואי פרטי (במקרה שלי מרכז רפואי הרצליה בחיפה), וכן בחרתי שהרופאה שלי תבצע את הפרוצדורה. ואני שמחה שזה מה שעשיתי, כיוון שהטיפול שם היה אישי, היו אחים ואחיות זמינים כל הזמן, והצוות בכלל היה מקסים. וגם העלות היתה זניחה - כל הסיפור עלה לי בערך 300 ש"ח. אם תרצי פרטים נוספים, או לכל שאלה שתרצי - את יכולה לפנות אלי תמיד גם במסר אישי. בהצלחה

נשואה 3 3

New member
יולי שיעבור בקלות.

תהיי חזקה, מקווה שהבעל חזר והוא איתך עכשיו. תבכי , תכעסי, תקללי אבל... תעברי את זה הכי קל שאפשר, תחלימי במהרה, ושהאופטימיות והשמחה יהיו חלק מחייך. בהצלחה.

מגלשה

New member
יולי, קבלי ../images/Emo24.gifים ועידוד

מקווה שיעבור מהר ובקלות. להיות אופטימיים - זה מה שחשוב.

blue4u2

New member
מאחלת שהכל יסתדר במהרה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ושתוכלי לשמוח איתנו במהרה על הריון חדש ותקין

למעלה