חזרתי מפולין אתמול!!

ליאנוש

New member
חזרתי מפולין אתמול!!

(לפנות בוקר). ועכשיו אני באמת מבינה כמה זה חשוב לנסוע לשם. המסע הזה גרם לי להבין המון דברים, גרם לי להיות מחוברת הרבה יותר למדינה ובכלל להיותי יהודיה. כל דבר במסע היה משמעותי- מהנסיעות הארוכות באוטובוס (שמגבשות ועושים בהן צחוקים) ועד העמידה באושוויץ עם דגל ישראל מורם בגאווה. מדהים מדהים מדהים! אל תחשבו פעמיים- פשוט תסעו!!!

אביגל ג

New member
אפשר לשאול משהו?

מה המזג האוויר שם? אני שמחה שנהנית (עד כמה שאפשר...), מקווה שגם לי יהיה כך

ליאנוש

New member
אז ככה, בקשר למזג אוויר-

אףפעם לא ממש אמרו לנו מעלות במדויק (חוץ מכשירדנו מהמטוס בבוקר והיו 8 מעלות). אני יכולה להגיד לך פחות או יותר מה לבשתי שם- ברוב הימים הסתובבתי עם סווטשירט, חולצה ארוכה דקה ממתחת, מכנס עבה- ג'ינס או סתם טרנינג כייפי, צעיף ואקססוריז מחממים אחרים ורק בחלק קטן מהימים גם עם מעיל גשם. היו איזה יומיים-שלושה גשומים אבל לא משהו חזק במיוחד. אפילו אם זה היה קבוע זה היה רק טפטופים לא רציניים במיוחד. בקיצר- אין לך מה להביא חולצות קצרות (אלא אם כן את רוצה ללבוש את זה מתחת בתור שכבה שלישית) ותביאי בעיקר סוודרים וסווטשירטים (שכמובן שמתחתם כדאי לך ללבוש עוד שכבה דקה). מעיל נגד גשם אני לקחתי כל יום והכי הרבה הוא פשוט נשאר באוטובוס ולא הפריע לי. קחי גם כפפות, צעיף, כובע. זה תמיד עוזר כשנהייה קצת יותר קר וזה משהו שנורא נוח לשים בתיק הקטן (שלא כמו מעיל). זהו, מקווה שתהני ותפיקי את המיטב!

למעלה