חזרתי מסמינר!!!.

cavalier

New member
חזרתי מסמינר!!!.

רבותי!,חזרתי מסמינר כולי חדור אמונה!, אני ממליץ לכולם ללכת ולשמוע או לסמינריון מלא, תוכלו לספוג שם המון ולהכיר את היהדות מבפנים, כל השאלות שלי באו על סיפוקם,וזאת משום העובדה שלא פחדתי להתמודד עם התשובות שיתנו לי, לא פחדתי לנתח את התשובות עד סופן, וכל אלה שחושבים שיש שם שטיפת מוח-תמשיכו לחשוב מה שבא לכם אתם טועים ובגדול. אבל אנחנו יודעים שאין לכם את האומץ ללכת ולשמוע ולהתמודד בעצמכם נכון?
.

אריאלP

New member
שלחתי את ההורים שלי לסמינר משפחות!

ואין לשער איך הסמינר הדביק בניהם והפריח בהם אהבה ישנה!, זה פשוט הוריד מהם את כל החלודה של 25 שנות נישואין!. שווה לכל בן שאוהב את ההורים שלו!, סמינר שמשלב ערכי זוגיות בראי היהדות.

עידו10

New member
זה דווקא מראה כמה ידע ושכל יש לך

כי אני אישית, אתאיסט גאה, הולך להרצאה של אמנון יצחק בבית דגן ב29 לחודש. יש לי כמה שאלות וכמה תשובות, ואני שלא כמוך, אנתח את התשובות בצורה אובייקטיבית, בעזרת הלוגיקה ולא בעזרת הדמיון וה"אמונה". אני כל כך בטוח בשטיפות המוח שמתרחשות בסמינרים, כי ידידה שלי חזרה היום מאחד בירושלים, ונוכחתי לדעת כמה ששיטות ההחזרה בתשובה דומות לשיטות שטיפת המוח של הקוראנים על האמריקאים במלה"ע ה2- חוסר בשינה (5 שעות שינה), הפצצת המשתתפים ב"מידע", הגמול על כל פעם שאתה אומר או מתנהג כמו שמצפים ממך. אז כנראה שאנחנו לא כל כך טועים, ושגם אתה נפלת קורבן לשטיפות המוח, וכנראה שאתה גם טועה בעניין ההליכה להרצאות, מעניין במה עוד אתה טועה.

morning star

New member
יום יבוא

ואלך לסמינר שכזה (זה בסדר, אני רגיל לתנאים של חוסר בשעות שינה, שינון פסאודו-היפנוטית של חומר... עשיתי טירונות וקורס חובשים בצבא
וזה עבד להם, אני גם עושה מילואים
). כדי לראות, כדי לחוות, כדי לשפוט בעצמי ולהקשות בקושיות. להרצאה של אמנון יצחק אני לא אלך. לא אתן יד ואשב בהרצאה של אדם אשר בהפחדות ואיומים משפיע על מוחות של אנשים במצוקה. כן, שמעתי קלטות של הרב אמנון יצחק, ואם מי מכם מתפאר בו, כדאי שיחדל. שלכם, הנווד.

אם חזרת משוכנע מהסמינר

אז ברור מלכתחילה שאף פעם לא היית חילוני אמיתי. אתה עוד אחד מאלו הצבועים המתקראים "חילונים". אורתודוקסים בכסות חילונית.

ezer

New member
הגזר של סבא, לא יודעת

כמה היא מעולם לא היתה בכלל דתיה, היא תמיד תמיד צחקה על הדתיים גם כאשר היתה במעמקי הציבור הדתילוני!!

א77

New member
מאד טוב שהנך נותן למוחך לחשוב

לשאול שאלות, ולהתבונן בעצמך. זו הדרך הכי הכי טובה לחקר במטרה להגיע לאמת. מבלי שום קשר למה האמת האמיתית. קצת מזעזע, כשקוראים סגנונו של הגזר לדוגמא. מצד אחד יש בו טענות לשטיפות מוח. ומצד שני יש לו קביעות החלטיות שלא היית חילוני וכו´. אם המדובר היה בריצה למקום אחר בחיפוש האמת אזיי דעתו היתה שונה, לא כן כאשר החשש שיתגל האמת בדת משה וישראל "חלילה" אז יש לתת למח להרהר ולחשוב ? או יש לתת לגזר ההוא לקבוע לך מה אמת ומה לא ? עד שיבא הכתוב השלישי ויכריע ביניהם. שנאה תהומית ליהדות. מזל שאינו מאמין, לו היה מאמין היה מאמין בכך שאם יתאבד בבית מדרש הומה הרי שיקבל שבעים בתולות בלונדיניות בגן העדן

למעלה