חזרתי מסטימנצקי ...

sapirac

New member
חזרתי מסטימנצקי ...

קניתי את הספרות הנ"ל. The Story of O, Exit to Eden, Screw the Roses Send the Thorns, Fanny Hill, I was a Teenage Dominatrix, Marquis de Sade, Hemingway, John Norman's "Chronicles of Gor," Sex Tips from a Dominatrix, SM 101, The New Olympia Reader, $pread Magazine מה דעתכם ? שחכתי משהו ?

Dan_Kap_

Active member
נהנית../images/Emo35.gif

ספר לחבריך... [ כדאי להוסיף גם את The new topping/bottoming book [

אני אשמור את הרשימה אבל

מסקרנת אותי ההבעה שהיתה למוכרת. בא לך לשתף אותי? :) כי לדעתי הסתכלו עלי מאוד מוזר כשלקחתי את סיפורה של O מהספריה באוניברסיטה. העוד בכריכה יש איזו עקומה שמאוננת :/ חחח זה ממש מצחיק הקטע הזה. והספרנית עוד שאלה אותי "זה לא ספר על..." והעדפתי נורא להזדרז באותו הרגע ושתעזוב אותי. זה היה עוד כשלא היה לי מושג בכלל בבדסמ.. חחח נבהלתי מעצמי עוד. 0_0 אוי הספרניות האלה. אם הן עוסקות בספרות הן אמורות להיות ליברליות עם ראש פתוח ובפועל.. איך נראת ספרנית ממוצעת??. חננה..

sapirac

New member
"הסתכלו עלי מאוד מוזר כשלקחתי את סיפורה של O"

היית אומרת לה שאת עושה שיעורי ביית בסטיסטיקה מבנית.. והרי שאלה שהמרצה נתנה לכם: ביום א הוצלפה O עשרים פעמים. ביום ב הוצלפה O 15 פעמים. ביום ג לא הוצלפה כלל. ביום ד הוצלפה 12 פעם. מה ההסתברות ברמת מובהקות של 90 אחוז שתוצלף ביום חמישי יותר מ20 פעם.??? אז פעם הבאה השספנית עושה פרצוף.... תגידי לה שתפתור לך את הבעיה הנ"ל.

יא סטטיסטיקה..

אני יכולה לפתור לבד :)) זה מבחן T חחחח נדחה את H0 בר"מ 0.9 חחחחח לא חשבתי מהו העיקר דחיתי..

NoKi2sh

New member
איך הספר של מאסטר יקיר?

יש ספרות עברית נוספת בנושא?

G I R L P

New member
רק שאלה ונילית

אחת קטנה ושאף אחד לא יתנפל עלי בגללה, תודה כול הרשימה הנל הם ספרים שמדברים על BDSM? כי חלק אני מכירה וגם קוראת כרגע את סיפורה של O. ובלי צחקוקייה עלי מאחורי הגב!! גם לא מלפנים!! או מהצדדים!!!

Master Stav

New member
יש ספרים נוספים שעוסקים

אבל כן הספרים האלו מוגדרים כספרות BDSMית לגבי הספר של מאסטר יקיר ואיתו גם הספר כיפה ירוקה או משהו כזה ... שניהם גרמו לי להרהר בזילות הכתב .....(סורי ) מצד שני יש את הספר של פאולו קואלו 11 דקות ....מומלץ ....מאד ולמה לצחוק ? ידע הוא כוח .....והרוכשים ידע ..... מוטב להראות כטיפש ל3 דקות ולשאול מאשר לא לשאול ולהיות טיפש ......תמיד .

למעלה