חזרתי מניצנים

חזרתי מניצנים../images/Emo176.gif

הייתה הופעה מעולה!!!!!
יותר נהנתי היום מאשר בהופעת איחוד בהאנגר! הם אירחו את מאור כהן ששר איתם השכן ושקט שקט בייבי ואירחו את אסף אמדורסי ששר איתם אהבה חדשה וגם את רמי פורטיס!
באמת הייתה הופעה טובה היום! שבק"ס אימפריה

../images/Emo13.gif

ווווואייי איזה כיף לךך איך רציתי ללכת להופעה הזו! שמחה שנהנית
מתי אנחנו מקבלים סיקור מלא?

SweetBerryGirl

New member
הופעה מדהימה!!

הביצועים ופישי הגדול והכריזמה! גרר חבל שהקהל לא כ"כ הכיר חלק מהשירים אבל חפיףף היה פאנןןןןןן=)

../images/Emo176.gif

הקהל באמת לא היה משהו.... בכולופן בשיר השני היו קצת זיקוקים ובסוף גם היו מלא זיקוקים!! ולהדרן הם עלו אחרי איזה 10 דקות ואחרי הופעה קצרה של להקת טררם זה היה באמת מיוחד! הם שרו יחסית הרבה שירים מכנען 2000 נורא אהבתי את הביצוע של קרטון לילה ושל שיר הגאנג'ה שהם שילבו אותו טיפה עם ילד ירוק! וכל רגע ביקשו מהקהל לעשות רעש וגם בחנו את הקהל עם איזשהו שיר(לא זוכרת) טוב זהו לבנתיים עד ההופעה הבאה!

הבחינה הייתה בשיר "סכנה לחברה"

הייתה הופעה מעולה! האורחים שחקו אותה מאור כהן עלה ופיצה משו על ההופעה ביום חמישי בשני ביצועים משובחים לשבן ולשקט שקט בייבי הזכור מימי צמד ראות... פורטיס ביצע איתם, גם בביצוע מטורף, את "את לא" ובהדרן ביצע עוד שיר שברח לי השם שלו. אספ אמדורסקי הצליח פחות להשתלב עם הקצב של השב"ק (ראבאק, אומנם פורטסי מטורף אבל אם הוא בגילו מסוגל להתפרע אז אני מאמין שגם אספ) בכל מקרה ביצעו את אהבה חדשה ואולי עוד שיר, לא זוכר, לא הותיר רושם מיוחד... ופישי השתתף בתתקעו בחצוצרה וביצע את מעשיה. רגעים גדולים: *המעבר בין כולם מדברים על שלום של מוקי לתסתכל לתוך עיני של חלוצי החלל. *חמי עושה תחרות עם הקהל מי עושה אאאא יותר ארוך בפתיחה של אסאסנים. *פורטיס ומאור כהן בהחלט נכנסים פה לרגעים הגדולים... *אין כבוד. ביצוע מטורף, פוגו עוד יותר מטורף, במיוחד אם חלק עם נעלי צבא ואנחנו יחפים... רגעים מאכזבים: *הביצוע לרק תגידי לי היה מאכזב. *מלחמת מיקרופון הזהב, בגלל שקוואמי לא הופיע, החסירו את הבית שלו מהשיר, למי שמכיר את השיר, הבית הזה הוא הבית הכי טוב בכל כנען 2000 (זה מיקרופון או ג'קי צ'אן צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אן מש ב ק ס עד הוו ואנג קלאן... אין לי כוח להמשיך אותו)

וואי נכוןןןןןןן../images/Emo176.gif

עכשיו הזכרת לי שהבית הזה לא היה !!!!! אין כבוד באמת היה מטורף! הייתה הופעה מעולההה

god4you

New member
../images/Emo45.gif אחלה סיקור! אכן הייתה הופעה

מצויינת, הטובה ביותר עד עכשיו בניצנים השנה. אמדורסקי לא יכול להבליב קהל בערב כזה כי השירים שלו שונים לגמרי גמרי מהקצב של השבק. בדקתי אחרי ההופעה, ויש לציין שהם שרו את כל כנען 2000 חוץ משני שירים ואת הדיסק הראשון גם חוץ משיר או שניים. אני גם מאוד אהבתי את הקטע עם להקת "טררם", במיוחד שגיליתי שהמורה שלי לתופים עלתה והופיעה איתם, זה היה מגניב לגמרי לראות אותה על הבמה עם האנשים המכובדים האלה.

המון שירים הם לא נגנו

חסרו לי במיוחד: בעסקי הש', שום דבר לא כבד מדי ואם אני לא טועה, לא היה גם את יהיה פיצוץ... בכל מקרה הכי היה חסר בעסקי הש'

lbz

New member
היתה באמת הופעה מעולה!!!

ממש נהניתי הקהל באמת היה טיפל'ה יבש ,למרותש גם אני הייתי יחסית יבש לא הכרתי את הבנתים של רוב השירים אלה רק את הפזמונים מה שלא גרע מההנאה שלי מההופעה.. סך הכל היה ממש טוב אבל לדעתי עדיין ההופעה של אביב ועברי שמה בכיס הקטן את ההופעה (המעולה) הזאת. מעניין מה מאור כהן חשב ברגע שהוא שר את השכן והקהל קפץ רקד ושר... האם עברה במוחו חרטה מסויימת על האופן בו הוא ניהל אתצ ההופעה של יום ה'? גם פורטיס ופישי היו מעולים..

בלו הדב

New member
ביום ה' ההופעה של הזקנים לא הייתה

משו... בגלל שהיה קהל שמת לראות את היהודים...ורק חיכה שהזקנים יעופו מהבמה.. בואו נגיד ככה..שאני אוהת את השירים של היהודים ואוהבת להיות בהופעות שלהם כי הם מביאים אחלה הופעות אבל ליהודים יש קהל מסויים קהל מסריח לפי דעתי.... שמקובע אך ורק ליהודים ושיש בו הרבה פקצות וואנאבי טיפשות.. והבחירה הייתה גרועה שהזקנים יופיעו דווקא לפני היהודים לפי דעתי לפחות..לא לקטול..:)

lbz

New member
טוב כבר עברנו את הדיון הזה

ופחות או יותר הסכמנו שהבחירה בזקני צפת כמופע חימום ליהודים הייתה שגוייה.. לגבי הקהל..אכן יש קהלים יותר טובים אבל לא לעשות הכללות אני מכיר הרבה פריקים של היהודים שהם קהל מעולה...

היה ממש ממש טווווב!../images/Emo19.gif

ממש נהנתי מההופעה הזאת, היה שווה לחכות כ"כ הרבה זמן. הם שילבו בין כלמיני שירים בתחילת המופע וגם בהמשך. חמי קרע אותי שהוא עלה עם כאפיה, וגם היה מצחיק שהם אמרו "לכל הבנות בקהל, יש לנו מסר בשבילכן: שקט!, שקט!" ובהתחלה הייתי דיי מאחורה ובסוף הגעתי לגדר. לא משנה איפה הייתי ממש נהנתי. באין כבוד נכנסו כל הרבה שומרים בגלל הפוגואים שזה היה מפחיד..

חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo176.gif

הם באמת הצחיקו אותי עם ה"שקט שקט" לא ידעתי שהם הולכים לשיר את זה
שמת לב שאחרי שאסף אמדורסי שר הם החליפו בגדים כולם? ובסווווף הם עלו בלי חולצות ובירה ביד

שימו לב שבסוף ההופעה, ממש בסוף

מוקי פשוט רץ החוצה מהבמה... חזרה לקססה שלו שהוא בטח השאיר דולקת...

כן גם אני שמתי לב לזה שהוא ממש../images/Emo19.gif

מיהר לחזור.. הם בטח החליפו בגדים כי הם הזיעו בהם יותר מדיי.. היה גם קטע טוב שהם עשו "מי שמאונן שירים יד ימין, מי שמאונן עם יד שמאל שירים את יד שמאל"...

למעלה