הבחינה הייתה בשיר "סכנה לחברה"
הייתה הופעה מעולה! האורחים שחקו אותה מאור כהן עלה ופיצה משו על ההופעה ביום חמישי בשני ביצועים משובחים לשבן ולשקט שקט בייבי הזכור מימי צמד ראות... פורטיס ביצע איתם, גם בביצוע מטורף, את "את לא" ובהדרן ביצע עוד שיר שברח לי השם שלו. אספ אמדורסקי הצליח פחות להשתלב עם הקצב של השב"ק (ראבאק, אומנם פורטסי מטורף אבל אם הוא בגילו מסוגל להתפרע אז אני מאמין שגם אספ) בכל מקרה ביצעו את אהבה חדשה ואולי עוד שיר, לא זוכר, לא הותיר רושם מיוחד... ופישי השתתף בתתקעו בחצוצרה וביצע את מעשיה. רגעים גדולים: *המעבר בין כולם מדברים על שלום של מוקי לתסתכל לתוך עיני של חלוצי החלל. *חמי עושה תחרות עם הקהל מי עושה אאאא יותר ארוך בפתיחה של אסאסנים. *פורטיס ומאור כהן בהחלט נכנסים פה לרגעים הגדולים... *אין כבוד. ביצוע מטורף, פוגו עוד יותר מטורף, במיוחד אם חלק עם נעלי צבא ואנחנו יחפים... רגעים מאכזבים: *הביצוע לרק תגידי לי היה מאכזב. *מלחמת מיקרופון הזהב, בגלל שקוואמי לא הופיע, החסירו את הבית שלו מהשיר, למי שמכיר את השיר, הבית הזה הוא הבית הכי טוב בכל כנען 2000 (זה מיקרופון או ג'קי צ'אן צ'יקי צ'יקי צ'אן צ'אן מש ב ק ס עד הוו ואנג קלאן... אין לי כוח להמשיך אותו)