חזרתי מטיפול..

morgetz

New member
חזרתי מטיפול..

כמה גילויים חדשים לגבי חופש הבחירה שלי... כמה מרתק.... כצת מפחיד.... בקווה שאוכל ליתרום מהחופש האישי שלי לאנשים בעתיד....כרגע יש לי על מה לעבוד.... יום יפה שיהיה לכם. מור

morgetz

New member
גיליתי

שאני לא יודעת מה זה "החופש בחירה" שלי.... אני נמשחת לתיפוסים שתלתניים שגוזלים ממני את היכולת לבחור מה שאני רוצה. ואני חסרת יכולת התנגדות באותו רגע...אני נבלעת לתוך בועה.

בא אליך מטופל שתלטן?

נפלא שעלית על זה. בעצם היה בך הסכם כלשהו שאיפשר לו להגיע אלייך. אחרי שתשני את ההסכם הפנימי שלך, תוכלי למשל ליצור הסכם שבו רק אנשים שאת רוצה שיגיעו, יגיעו אלייך

morgetz

New member
אנשים שמגיעים אלי דרך האינטרנט או

דרך חבר חברה....דרך מטופלים לשעבר....כל האופציות פתוחות ואין לי מטופלים מרגיזים....הכל מתקבל בברכה בקליניקה....יש אנשים שזקוקים ליותר יחס וכאלה שפחות... אני ציינתי את ההתפתחות בחיים האישיים שלי בלי קשר לאנשים שמגיעים עלי. אני מקווה שאת מבינה - הרמוניה.

אז לא הבנתי ../images/Emo6.gif

דיברת על טיפוס שתלטן. מי זה? הוא לא מטופל אלא חבר? מה בעצם גילית על עצמך?

seeyou

New member
מתוך בועה.

אפשר לדמיין שאנו כן חיים בבועה פרטית שלנו ומסביבינו ים של בועות חלק קטנים וחלק גדולים יותר משלנו לכן לא קל לנו לתמרן בין בועות בעלות גודל או חוזק גדול משלנו צריכים לנסות לבוא במגע עם בועות בעלות תכונות שוות, אחרת נבלעים לתוך האחרות

sunshine2004

New member
כמה שאלות...

"לא קל לנו לתמרן בין בועות בכלות גודל או חוזק גדול משלנו..." אבל האם זה אומר שאנחנו, שהעוצמה שלנו, ש"הבועה" שלנו לא יכולה לגדול כתוצאה ממגע עם בועות גדולות/חזקות מאיתנו? האם אנחנו לא לומדים מבועות אחרות ולא משנה מה הגודל שלהן?

seeyou

New member
שאלה טובה!../images/Emo140.gif

החנחה מתבססת על התבוננות על גופים בשמיים! לכן מניחים, שלא! גודל הבועה במישור הפיזי. כמו שגודל גופינו,שנקבע ע"פ נוסחה לא ידוע לנו עוד בזמן "המפץ הקטן", בין הזרע המובחר לביצית. יש אנשים עם בועה בגודל-תפקיד דומה לשמש,דומיננטי, ואחרים סתם ,קטנים כמו של אבק הקוסמי....

morgetz

New member
היה לי קשה להביאה

ולכן התאכזבתי שלא מבינים אותי.... אבל אני מתחברת לנושא של בועות.... יש תכונות בבועה שקשה לתאר למישהו שלא נמצא שם באותו רגע וא עבר את זה פאם. בתור מישהוא שגם מקשלת טיפולים וגם נותנת טיפולים אני יכולה לומר שיש קו דק בין בועה לבועה ובדרך כלל צריך רק הסכמה בכדי לחצות:) שבוע טוב!

למעלה