חזרתי מטיול ...

חזרתי מטיול ... ../images/Emo6.gif

היי , ממ'צב ? אצלי סבבה , אני קצת תשושה , אבל לא נורא ... היה לי טיול מאתמול בצהריים עד עכשיו בערב (בערך)
ורציתי לספר לכם חוויות שהיו לי ..
הדבר הכי מצחיק בטיול - יש לי חברה (קצת פרחה
) שכל הזמן בטיולים וכאלו , היא מתחילה להשתגע ולפחד לשבת על החול , ומפחדת מנמלים ומדשא ... עזבו , ילדה קצת סנובית מדי
(יותר מדי) אז כל הזמן היא התחילה לקטר למה צריך לשבת על החול ... ולמה הלחם מתפורר ... ושהיא מתה לג'קוזי .....
בכל מקרה , התחלתי לצחוק ולהתחרפן כמו משוגעת ...
ובלילה , כשעמדנו לישון , אני וחברה שלי , לא יכולנו להירדם (היינו יותר מדי מחורפנות)
הקטע הדוחה ביותר בטיול - ישנו בקיבוץ , והיה שם ריח נורא , של ככי של פרות ,
ושל אוכל מוזר ודוחה ...
איזה גועל
בכל מקרה היה קטע ממש דוחה ... היה שם אוכל של פרות (כבר הזכרתי שזה קיבוץ , נכון ?
) וכולם עלו לשם , אז לקחתי את עצמי ביידים ועליתי גם כן , פתאום צץ איזה גמל שלמה מהלך לו .. ואני התחלתי לצרוח ולהשתגע (בגלל יצור קטן ומסכן
) טוב אני לא קשורה לחרקים ...
הקטע היפה ביותר - היו המון , אחד מהם היה כשהיינו באוטובוס , תמיד הייתה אווירה של רוגע ושלווה (למרות הרעש
) ונסענו יחסית הרבה ... אני וחברה שלי בועדת תיעוד והיינו צריכות לעשות מין יומן מסע , והיה לי ממש כיף לכתוב את זה עם חברה שלי , היו צחוקים ...
תודה שקראתם , אם קראתם
ב-
- נעמה ...

דיתוּש

New member
חחח ומה איתי? ../images/Emo13.gif

אני ראיתי סרט... "הצלצול"... אוקיי, זה לא היה כזה נורא, אבל הרעיון היה מתוכנן ממש טוב. ואני כמעט השתנתי במכנסיים 7 פעמים... אותי זה הפחיד אוקיי..?.. אמאל'ה... ואיך אני שמחה שהיה לך כיף! חחח, מצחיקולית

Principessa 17

New member
ואני...

אני עבדתי להנאתי ועשיתי חשבונות עד שבא הלקוח שגרם לי לבכות... ומאז נהרסה לי כל המשמרת

Principessa 17

New member
לינץ...

פשוט לינץ... אני אפילו לא רוצה לכתוב את מה שהוא אמר לי... יותר נכון הם, זוג לקוחות... והכי מעצבן? זאת לא הייתה אשמתי..

דיתוּש

New member
תכתבי, תכתבי.

את תשכחי להוסיף שם וכתובת ואני אטפל בו אח"כ. אבל חמודה, אל תקחי ללב כל מה שלקוחות אומרים לך. אני זוכרת שהיה פעם איש באוטובוס עם מקל (הוא היה זקן) והנהג בטעות עשה איזו פנייה חדה והאיש כל-כך התעצבן עליו שהוא התחיל להרביץ לו על הראש עם מקל... אבל הנהג לא התעצבן, פשוט יפה מאוד אמר לו שאם הוא לא יירד מהאוטובוס הוא יגיש עליו תלונה. אל תתעצבני גם אם זאת אשמתך וגם אם לא, דברי בנימוס ובציניות (זה מאוד עוזר) ותוציאי את זה אח"כ על כרית
תרגישי טוב מתוקה

QuEeN oF mE

New member
גם אני חזרתי מטיול!

היה לי טיול שנתי..היה קפוא! חזרנו בבוקר הבייתה..ביום שישי..ישר שחזרתי ב11 עפתי לישון-ישנתי עד 1 בלילה!! זה היה כ"כ מוזר! אח"כ חזרתי לישון שוב.. נעמה שמחה שנהינת! ונטלי..אל תשימי עליהם..כמו שדיתוש כתבה..עד כמה שזה לא נעים..

QuEeN oF mE

New member
טוף..../images/Emo9.gif

אז יצאנו..נסענו לרמת הגולן..היינו במצפה לשלום או משהו..חברות שלי ביקשו שאני אצלם אותן..פתאום לפני שהספקתי לזוז מלללא באו לתת לי את המצלמות שלהם..חח זה היה מצחיק
היינו בנחל גי'לבון..טוב שלא חרשנו על המקום הזה..הרגליים שלי תפוסות משם. ובעין טינה. אח"כ נסענו ללונה גל שם היינו אמורים להיות עד הבוקר בלי לישון באכסניה או משהו..אז אכלנו שם רקדנו..ראינו סרטים אבל הכל נגמר מהר מדי ורוב הזמן קפאנו מקור!!!! אבל היה יחסית נחמד עם החברים וזה למרות שיש מלא תלונות על הקור וכל זה.. זהו..

למעלה