חזרתי מטיול...

הדס100

New member
חזרתי מטיול... ../images/Emo13.gif

הפעם דווקא לא היה משהו. ב6 בבוקר התקשרה אליי האחראית שלי והקפיצה אותי לטיול ליומיים כי מישהו ביטל. אז התכוננתי ממש מהר ולקחתי מונית כדי להגיע, ואז התחילו לצעוק עליי, כמה זמן נחכה לך, בגללך אנחנו באיחור, וכו'... כמה שניסיתי להסביר להם שזאת לא אשמתי, זה לא עניין אותם. המורה שלהם אמרה לי: זה פשוט לא מעניין אותי. (אגב, בדיעבד מסתבר שהם חיכו רק 5 דקות) בכל אופן אחרי שהיא המשיכה להטריד אותי בעניין הזה עוד חצי שעה בערך, ולא עניתי לה, פתאום הרגשתי שכל הפיוזים (הקצרים, יש לציין) שלי נשרפו לגמרי. כוס אמא שלה, קמתי, לא התקלחתי, לא שתיתי קפה, לא הכנתי סנווי'צים לכל היום, ויש לה תלונות- אמרתי לה: או שאת שותקת ועוזבת אותי במנוחה או שאני יורדת כאן ואתם תיתקעו עוד כמה שעות בלי מאבטחת. אז מרגע זה היא שתקה, והסתדרנו. הטיול היה עם קיבוצניקים, ובשלב מסויים נוצר ויכוח לגבי הקיבוצים- על זה שהם לא כאלה מסכנים, ושהם קיבלו המון כסף מהמדינה, אחרי שאמרתי להם את זה, אמר לי אבא של אחד התלמידים: אני מקווה שאת לא מהקשת המזרחית. דווקא מאוד התרשמתי ממך מה זאת הגזענות הזאת?? בחיים שלי לא אמרו לי דבר כזה. מעולם לא ידעתי שהקיבוצניקים כ"כ מתנשאים (ועל מה?) וגזענים. (בלי הכללות, החלק שאני פגשתי...) הטיול היה חמישי שישי, ולא עניין אותם שיש ילדים אתיופים בכיתה שלא רוצים לחלל שבת, הם אמרו להם, אם יש לכם בעיות, אל תצאו לטיול. לא רק זה, אלא שבארוחת הצהריים הם מגישים חלב ובשר ביחד. אני אישית לא שומרת כשרות, אבל שוב, כמו שציינתי, יש ילדים שכן, וזה פוגע בהם. חוץ מזה...הילדים היו מקסימים, כשירדתי מהאוטובוס הם נופפו לי לשלום המון זמן, (אגב קטע כזה של ילדים לעשות כיפאק היי למדריך, לנהג, למאבטח, אני מתפדחת כל פעם מחדש...) אגב, מה אתם עושים יום עצמאות?

צומיש

New member
באמת שלום ../images/Emo13.gif

אני חזרתי מסופשבוע מפרך... אצל אייל
טוב לא.. נראה לי זה בין הפעמים היחידות שהייתי עם פיג'מה סופשבוע שלם ולא הייתי חולה
מה עושים באצמעות כנראה הולכים לסטנד אפ של מה קשור +נדב אבוקסיס או "סברס" ומה את?אתם?

NAORNAOR21

New member
מסקנה---קיבוצניקים מנאייקקקקקקק.

עדיף שיתעסקו בחרא של הפרות ולא יפלטו הערות בניים כאלה!!!!!

שריונר 7

New member
עזוב סתם

לא כולם כאלה. יש כאלה שבאמת עם האף למעלה זכר לתקופות חשוכות של מפא"י ששלטו כאן וחשבו שהם שליטי הארץ ... אבל באמת לא כולם כאלה.

NAORNAOR21

New member
לרגע לא חשבתי שאתה...

קיבוצניק...אין הרבה קיבוצניקים שריונרים..... "רובם" מהאליתות לא בשביל שריון----טייס מטכל שייטת לא פחות מזה!!! חחחחחחח...

שריונר 7

New member
דווקא לא הכי נכון

בחטיבות הגולן - 7 ו-188 יש מלא קיבוצניקים.... ( אפילו יותר מדי )

NAORNAOR21

New member
חחחחחח

בא נא ישך לפעמים אחלה יציאות.... לא הבנת אותי.והפעם באמת שאני לא יכול לספר.{אז תנסה להבין לבד..ובלי תקיפה אויירית ...למה אני לא יכול....}

abc145

New member
נראה לי...

שלא הבנת אותו נכון. אני קיבוצניק ואני ממש לא אוהב את הקשת לא בגלל שאני לא אוהב מזרחים אלא כי אני חושב שכשהם מקתלגים את עצמם הם עושים עוול למטרה הגדולה של יצירת שיוויון הזדמנויות. חוץ מזה אני חייב לציין שלפעמים אנחנו פשוט מתנשאים, בעיקר הנוער. חוץ מזה חשבתי שזה פורום משוחררים אז למה מדברים פה כ"כ הרבה על צבא?

NAORNAOR21

New member
אחר כך אתם מתפלאים למה...

לא סובלים אתכם.....מה זה מתנשאים...מה יש לכם שאין לנו...חוצפה!!!! וגם אם מדברים פה קצת על צבא...אז מה זה ישאר בנו תמיד הצבא הזה...

שיוש21

New member
אולי

תצייני את זה כלפי מישהו? רמה ממונה או משהו? זה באמת עובר כל גבול

הדס100

New member
החלק המצחיק שאני בכלל אשכנזיה

פשוט השתזפתי. תראה. אני לא עושה הכללות. אני מודעת לכך שיש אנשים כאלה. עוד דברים שממש הציקו לי זה שבארוחת צהריים למשל- הכניסו בתוך הפיתות (בכל הפיתות) נקניק וגבינה צהובה ביחד, ויש שם אתיופים שומרי מסורת, וזה לא בסדר!!! הם נאלצו להוציא אחד מהשניים, אבל המורה- מי שיש לו בעיה שלא יאכל. פשוט חוסר כבוד משווע. לילדים קטנים בכיתה וו. אפילו אני כשאני אוכלת בשר וחלב ביחד, לא עושה את זה מול אנשים כדי לא לפגוע בהם.

שיוש21

New member
ומה יגיד

המנהל אם תספרי לו שככה המורה אמר? או אפילו לעירייה או כל דבר כזה... זה באמת לא בסדר, גם לא איך שהם התייחסו אל ה"איחור" שלך.

למעלה