חזרתי מטיול שנתייי

אבירן171

New member
נטעוש, אוסקוט אל באב יא סעיד!

טבו, אמרת שאת גם יוצאת לטיול הזה, נכון? ויש שם בדואים, אז אמרתי שהם אוהבים בנות כמוך, שאפשר לקנות בכסף
נטע, אל לא תדברי במקומי ואת תחזרי בעצמך ותבקשי סליחה! פגעת בציפור הנפש שלי! (טבו, אני צוחק כן
לא הייתי מוכר אותך בחיים
אולי רק משכיר חחחחחחחחחחחח) בברכה, אבירן..

אבירן171

New member
בוקר טוב. היית שואלת - הייתי אומר לך.

כבר הצעתי אותך לשיח בדואי, הוא הציע לי 9 גמלים. אמרתי לו "9 גמלים? סבבה, אבל היא שומרת נגיעה", הוא אמר לי "מה זה", הסברתי לו והוא אמר "תשלם לי 9 גמלים". אז אחרי דיסקוקסים, הסכמנו על 10,000$ לחודש תמורתך ללא תנאי. זה היה קשה לשכנע אותו, אבל אחרי שהבטחתי לו שהוא יקבל לשבוע בלבד גם את טבו תמורת המחיר הזה, הוא הסכים מיד :) כנראה שאצל הבדואים, מקובל להיות במיטה עם כמה, בניגוד לדתות אחרות (ומעפנות) שאני מכיר
וטבו, טוב שהבנת חחח. ואם את שוטרת, אני צנצנת.

אבירן171

New member
חח חמודה ../images/Emo13.gif

את Born to make me happy :p. ודווקא אני רוצה את זה ארוך
הכי כיף
. אה, ואני לא צנצנת, אבל את יכולה להיות שוטרת, רק מבחינת מדים, אם תרצי. בברכה, אבירן..

YaEl 15

New member
פחחחח ../images/Emo3.gif

רוצה כמה נשים - סבבה. אבל זו חבילה אחת - לך לחיות במדבר, בלי אוכל נורמאלי, באיזה אוהל מצ'וקמק, בלי לימודי טייס... רק אתה ועוד כמה נשים גוצות עם רעלות. Enjoy

אבירן171

New member
אני לא רוצה, רק ציינתי עובדות לא סגורות

וסליחה, אבל אני מעדיף את המודרניזציה ואישה אחת. יותר טוב - יותר בריא. האממ, את מוזמנת ללכת לשם.. את תהני, מבטיח

nse

New member
חולד, ממתי אני שומרת נגיעה?

אה. שכחתי, מיצורים כמוך שמשדלים לסחר בנשים אני שומרת נגיעה

אבירן171

New member
זה היה ביטוי יא פעורה

האמממ, כעיקרון, לכי תוכיחי בבית המשפט שנגעתי בך. טביעת היד תעלם מהר, ואין לך הוכחות, כך שאני חופשי ולא תוכלי לעשות שום דבר כדי למנוע ממני. את יכולה להגיד הטרדה מינית, אבל נגיעה ביד, סיכוייה קלושים שתצליחי להוכיח שמדובר בהטרדה מינית. ומה אכפת לך, את תרוויחי מזה כמה גרושים
יותר ממה שאת מרוויחה בעבודה היומית שלך, אם בכלל מרשים לך לעבוד, זה בטוח. ואני לא משדל לסחר! שלא ישתמע מכך! ואני יודע שאת לא שומרת. אף אחד לא היה שורד איתך שנה וחצי אם היית שומרת
(גאד, כשאתה אומר את זה, בשמיעה כזו, אתה מתאר לעצמך מה הם עשו בשנה וחצי האלה
לא נורמלי.......) בברכה, אבירן..

nse

New member
אתה חולה,

הפעם הראשונה שנגעתי בו הייתה בשנה וחצי שלנו. וגמאז לא עשינו יותר מדי. אז תרגיע

אבירן171

New member
זה מכונה סרקיזם קיצוני אבל ניכה

ואני רגוע לגמרי. הפעם היחידה בחיים שהייתי עצבני היא כשכמעט רצחתי מישהו, אבל גם אז ידעתי להשתלט על עצמי. המשמעת העצמית שלי גבוה מספיק כדי שאוכל לשלוט ברגשות. אז בבקשה ממך, אל תגידי לי להירגע. ותגידי מה שתגידי, כאילו זה משנה לי
מצידי, תעשו את זה בפבליק. אדיוס.

nse

New member
דווקא האוכל היה בסדר,

לא היה אוכל של בדווים או משהו. סתם דברים רגילים, שניצלים, ספגטי וסלט. אבל התנאים היו על הפרצוף. היו מקלחות [
] עם דלתות לא נסגרות, והשירותים.... Papa Roach

אוי לא

איך נתקלח?! כאילו אם זה בקיץ אפשר עם בגד ים.. אבל זה בחורף! ובטח המים קפואים..לא נראה לי שיש שם דוד.. איזה קמצנים הבדווים.. מה הם לא הכינו לכם את הפיתות שלהם?! אז זה כבר ממש לא שווה

nse

New member
חחח איזה בדואים...

רק המאהל הוא בדואי. כל השאר לא, למרות שזה תקוע בסוף העולם באמצע איזה מדבר.

חחח היה לי את זה שנה שעברה../images/Emo3.gif

השנה אנחנו יושנים באילת יום באוהל ויום בבית מלון ^_______^

למעלה