חזרתי מחתונה

r o n35a

New member
חזרתי מחתונה

היה אחלה שתיתי ודקה ורד בול ויין רציתי להשתולל להתפרק לעלות על השולחן לרקוד, להשתולל לפרוק את הלחץ של עבודה מאומצת של שעות רבות ביום לא יכולתי חייבים להיות רגועים להתנהגות בכבוד כי ככה מצפים ממך וככה צריך להתנהג. אז מה שווה כל הדאוין של הסטטוס, ישיבות דרקטוריון, פגישות עם בעלי משרה בכירים אם הנשמה כלואה ואין לה חופש אישיות ציבורית עלאק

תגיד לי רון

אישיות ציבורית, לא נכנסת לשירותים? לא מפליצה? לא עושה גרפסים?? בסך הכל תפקיד, לא צריך להתעטף בתפקיד שיש לנו, צריך להשאר מי שאנחנו ,ואם בא לך לעלות על שולחן ולרקוד, אז תעלה על שולחן ותרקוד, תעשה מה שבא לך!!! למה צריך לחשבן ולחשוב מה יחשבו עלינו?? עכשיו סתם חזרת לא מרוצה מאירוע שיכול היה לשמח אותך ולשפר במקצת את המצב רוח לא? ~ דעתי ~ (הועתק מורד3 שהעתיקה ממצוטטת
) יאללה, סגרתי באיתורית

ורד 3

New member
חחח מעתיקנית

אני שילמתי כסף בשביל לקבל ..את זכות היוצרים הזו ..~דעתי~ מותקקקק בחיים חוץ מלנשום אוויר הכל עולה כסף ..... יאללה סגרתי בסופגניה...

ורד 3

New member
לא

זה בחינם ....מ....הבלונדינית.....הסלבריטאית...... שהכל אצלה ורוד.....וכל מילה שניה שלה זה מותקקקקקקקקק...... מי זו ?

ורד 3

New member
אבוי

עד היום הוא משלם ? ....זה היא או הוא .....שאני אשאל את שליימלה ? חוץ מזה יש טעות בדקדוק ATVeAni ... זה צריך להיות ATVAni ..כן אהה אההה הערה : בנוגע למותקקק יחי ההבדל בין הורודה לבינך..... המותקקקק שלך ...הוא הכי הכי ...המותקקק שלה הוא לא הכי מתוק...הוא כזה ... כזה ....איך להגדיר.....קצת פושששששש לא אפ ....קצת טי. *** שורה תחתונה גונבים ממך ומהאדומה ...לא יפה ולא נאה.

מצוטטת

New member
~~~~~../images/Emo214.gif~~~~~~

יופי ב'מת...... אגב יש עוד כמה אלמנטים מה הם עדין בחינם ~לדעתי~

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif

להשפרץ....... אני
ככה ל
ה-middle של היום תשוקות מהVגינה ניראה לך שאופייני לי

מצוטטת

New member
בטח.....

השפר3ת לי לינקייייייייה ועכשף את ב~בלופ~ חשבת לא הבחנתי, אה?

ורד 3

New member
ועכשיו ירד

לי האסימון הקטנטן ש.....הלינקיה הזו..... זה ממש מינזמן ......2003....... זה חתיכת זמן ... תאמיני או לא ..אבל לא היה לי אפילו חיבור לוירטואלייה אז.....

למעלה