חזרתי מחדר לידות !!!!

אננדה

New member
חזרתי מחדר לידות !!!!

אחותה של אחת החברות הטובות שלי ילדה היום בת !!!!!! כמה מוזר לי לחזור מבית הכנסת, אחרי אזכרה של אבא ולמצוא את עצמי בחדר אחד עם תינוקת בת פחות משעה!!!! כמה נפלא לראות איך הדברים מנוהלים כמערכת מסונכרנת מפליאה שכזאת בה אין אנו שונים מכל עלה נושר, מכל ענן, סלע וטיפת טל של בוקר. בדיוק כמוהם אנו כאן - פשוט להיות. לקחת נשימה עמוקה, להכניס פנימה את הכל. להביט סביב ובעצמנו ולראות. יש בנו הכל והכל בנו.

אננדה

New member
זה הילד התשיעי שלה !!!!

מבטיחה לקחת אותך איתי בעשירי
ביקנו היום את אבא בבית הקברות והצטלמנו כולנו כדי לשלוח לאחי בחו"ל - עשינו פרצופים מצחיקים ונזכרנו בכל הקטעים של אבא שלי..... כשאחי שאל אם אפשר לשבת על הקבר נפתח דיון רחב על מה בעצם האבן, השיש מסמלת...כשלבסוף יחד עם אמא הם הבינו.. כי אבא תמיד איתנו - לא בשיש, לא מתחת לשיש ולא בצדדים - הוא איתנו, בלב שלנו כל רגע וכל שניה... אז אבא, אוהבת אותך - עד השמיים וחזרה... מתגעגעת לפעמים אבל יודעת שאתה פה, שומר על הנסיכה הקטנה שלך, כמו שתמיד עשית...סמוך על הבנים שלך - הם עושים את העבודה נאמנה...שומרים עליי מכל פגע, דואגים שלא יחסר לנו מאומה - בדיוק כמו שלימדת אותנו בדרכך המיוחדת. שולחת לך נשיקה מכאן (עוד פעם לא התגלחת??
). יודעת שאתה שומע... מהנסיכה הקטנה שלך, מרגלית.

זהות

New member
נשמע לי ...

מטורף לחלוטין ללדת 9 ילדים ... הרוח הנושבת מדברייך לגבי הביקור מעוררת בי קנאה עזה ... על כך שיש כבר אבן לשבת , לפרוק , לסגור מעגל ...מקווה שברורה לך כוונתי בעקבות שיחתינו על
השבוע . אני מקנאה בתחושת ההשלמה וההבנה העמוקה של ההתמודדות עם האין . רוצה כבר להיות שם לעזאזאל .
מקווה שיהיה לך המשך ערב מהנה

כל כך מכירה את

המחשבה הזאת על איפה הוא נמצא עכשיו כשאני איבדתי את ידיד שלי לפני כמה שנים היה לי נורא קשה לקבל את זה ולקבל את זה שזהו הוא כבר לא פה וכמה שאני ירצה הוא גם לא יהיה פה יותר ועד היום קשה לי לקבל את זה אבל אם הזמן למדתי פחות או יותר לקבל את זה עדין קשה לי להגיע לבית הקברות ולהיות ליד הקבר שלו אבל למדתי להבין את זה בדרך שלי. ותזכרי שהבטחת כי אני לא שוכחת...

Dragon M

New member
זה ארוע חשוב אז ../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo25.gif

למעלה