חזרתי מהרייבולושיןןןן

Sputer

New member
חזרתי מהרייבולושיןןןן

לא היה לי כח להשאר ליום השני ת'אמת.. אבל לא נראה לי שהפסדתי משו מיוחד טלמסקה אני לא אוהב וראג'ה כבר זקן ולא רק בגיל.. אבל אתמול.. היה לפניםםםםםם מסחרי מסחרי ערסים ערסים פול און פול און תגידו מה שתגידו המוזיקה הפציצה אתמול.. דאלי הביאה אותה בלייב רצחח אהבתי למרות שאני לא חובב מוזיקה שלה.. אבל אין ספק שהיא שיחקה אותה אתמול קסרוקס & אילומיניישן גם אני לא חובב מוזיקה שלהם בבית.. אבל מוזיקה למסיבות רצח איזה אנדרנליןןן וויד שברו שם אנשיםם ללא ספק אסטריקס היה רגיל כזה.. לא רע ואינפקטד.. כמה שהם מפשלים בזמן האחרון.. הם היו מסמר הערב ללא ספק הופעה חלומית.. פתחו עם רמיקס מיוחד לאלקטרו פאניק עם פסייקרפט וניגנו קטעים חדשים עם הגיטריסט שלהם פשש העיפו אנשים באוויר לסקאזי כבר לא נשארו לי כוחות חח ישבתי.. אבל חופשי הם דפקו הופעה.. שורה תחתונה... אתמול בערב היה חזק ובדיוק מה שציפיתי.. אבל טוב יותר. סאלאמת' ומימונה שמח

הגיטריסט שלהם...

ארז נץ, אחד הוירטואוזים הגדולים בארץ בכל הקשור לנגינת גיטרה. מאוד מומלץ לתפוס אותו בהופעת קאברים לדיפ פרפל או לד זפלין למשל... הוא נגן מדהים והוא משלב בהופעות שלו נגינה עם ידיים מאחורי הגב, ואפילו עם השיניים.

Mad Sorcerer

New member
הוא היה אצלנו בבי"ס

איך הוא מנגם עם השיניים זה לא יאומן חחחח כל השכבה יצאה החוצה בפה פעור

T rex

New member
חחח

כן הוא באמת היה תותח. ומה ז"א גיטריסט שלהם? עובדים עכשיו ביחד או מה?

הוא לא גיטריסט שלהם...

זה כמו להגיד שדני מקוב הוא מתופף של יולי פרשטט. הם פשוט עובדים ביחד.

Sputer

New member
חחח אליי היה מופנה הסנוב ?

לול רצח מה אתה כוסית ? חחחחח אממ הייתי סתם עם חברים.. תמונות ? אממ לא... יש תמונות באתרים תכנס תראה layla.co.il xparty.co.il

גם אני חזרתי

ארז נץ נתן שם סולו גיטרה בדיפלי דיסטרבד פשוט העיף שם אנשים אליין דאסט בבוקר ודיג'יי שניגן אמביאנט אחריו עשו לי תבוקר הצהריים היה פולאוני פולאוני ראגה ושיקאגו בגיטאר טראקס..... סדריק בניגונים ,דינו ודדה באחלה סט.... היה חביב, יאללה הלכתי לאכול מופלתות ....חג שמח שיהיה

eranle25

New member
אממ...לא אמרת שלא הלכת לפסטיבל?

גם נדמה לי שראיתי אותך היום או אתמול פה...או שהלכת רק להיום? :)

וואווו...

יצאת מהבית? או שסתם נעלמת לכמה שעות בהם אתה טוען שהיית ברבולושיין? סתם אחי,ברור שהיית והעיקר שנהנת. בתיאבון עם המופלתות.

RN2

New member
וואו, אבי היה ברבולושן..צריך לטגלן

תשאיר כמה מופלתות יא שמנמן! חחח

Sputer

New member
אהה ואני חייב לציין לשבח

את האמביאנט שהיה בבוקר בערך משעה 7 עד 11 ככה אני הייתי זרוק באיזה מקום מנסה לישון לא כ"כ הצלחתי חח אני מפונק צריך מיטה, בכל מקרה שמעתי ברקע קטעים של shpongle, infected, jviewz, blutech ממש סבבה להעביר את הבוקררררר :)

למעלה