חזרתי מהרופא

kululu2B

New member
חזרתי מהרופא ../images/Emo7.gif

זכיתי לשמוע את המונח "חשש להפלה מאיימת" (מסתבר שיש מונח רפואי כזה). יש דימום לא קל והוא אמר שהסיכויים פיפטי פיפטי. אז קיבלתי מנוחה ל-10 ימים ועכשיו אני מנסה להפסיק לבכות ולהתחיל לנוח ולהירגע. הוא לא כ"כ מאמין בכל הנשוא של תמיכת פרוגסטרון- אבל גם חושב שלא יכול להזיק- אז נתן לי נרות ל-10 ימים, פעמיים ביום (אוטרוגסטן 100) קיבלתי עכשיו את תוצאות הפרוגסטרון- 40.5

אוי יקרה ../images/Emo10.gif

לא לזוז מהמיטה
מחזיקה
חזק חזק שהדימום יפסק וההריון היקר ימשיך תקין וארוך
כבר שמעתי וקראתי על הריונות עם דימום ואפילו כבד שהמשיכו תקין, אז לא לבכות, יהיה בסדר יקרה
.

זואילי

New member
אוי קולולית ../images/Emo201.gif

אני יודעת שברגעים כאלה, עדיף רק לחבק ולא לומר מילה. מתפללת איתך להמשך תקין

קולולה ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לשכב ולא לזוז
אני מצטערת לשמוע שזה מה ששמעת מהרופא ומחזיקה אצבעות חזק שהחשש ייעלם ואת תהני מהריון בריא ומלא ל-40 שבועות. מתפללת בשבילך

tiltnit

New member
למרות שאני חדשה .. מרשה לעצמי לומר לך

תנוחי מאמינה שהמצב ירגע ויחזור להיות תקין.. רק תונחיותנסי להרגיע את עצמך במשהו שאת אוהבת .. חיבוק אוהב ונסי למרות שקשה. ואני מאוד מבינה אותך
מחבקת אותך .

kululu2B

New member
תודה, אהובותיי ../images/Emo24.gif

וזוזו, אם אני מבינה נכון, ערך הפרוגס' לא משו? על מה זה מעיד בעצם?

זואילי

New member
תראי, מעולם לא הייתי בהריון

אני לא יודעת מה אמורות להיות רמות ההורמונים בשלב בו את נמצאת. (באיזה שבוע את?) אבל בגדול פרוגסטרון שהגיע מהגופיף הצהוב אחרי הביוץ מחזיק את ההריון עד שהשיליה ממלאה תפקיד זה. ולעיתים צריך עוד איזה "פוש" פרוגסטרוני. אז מה שידוע לי הוא ברמת מה שקרה עד כה בטיפולים שעשיתי. כשהתחלתי לבדוק רמת הורמונים 5 ימים אחרי שהחזירו לי עוברים (שזה שבוע אחרי שאיבה/ביוץ) הרמות אמורות להיות טובות כשהן מ 40 ומעלה. כשחיזקו לי את התמיכה (שממילא נשים מקבלות ב IVF ולעיתים בהזרעות) - אז הפרוגסטרון עלה למעל 127 שזה נחשב מעולה, אבל במקרה שלי לא היה לזה שום קשר להריון... אני חושבת וזו כמובן הצעה בלתי מקצועית בעליל שבשבוע מתקדם יותר, כמו שאת נמצאת בו עכשיו יש מקום לשקול זריקות גסטון. ואת זה אני אומרת שוב, רק ממה שראיתי סביבי, מחברות שדיממו בהריון והרופא המליץ על תמיכה. בד"כ מדובר היה ברופא פוריות שנתן את ההוראה. האם הרופא שלך הוא גניקולוג רגיל? כדאי אולי שתציצי או תתייעצי בפורום הריון אחרי טיפולים (בכל זאת, היית בשלב הטיפולים כשקרה ההריונס) ואני בטוחה שהבנות שם מבינות הרבה יותר מהמעט שאני יודעת על הריונות. אני מתנצלת שאני לא ממש עוזרת, אבל אני גם לא רוצה סתם להגיד דברים, כי אני באמת באמת עוד לא מבינה כלום בהריונות.

קולולו, מתפללת בשהכל יסתדר ../images/Emo201.gif

תנסי לנוח ולהירגע, כמה שאפשר... אם אני זוכרת נכון, היית מטופלת בדיקור... דיברת עם המדקר?

annabell Lee

New member
טוב, אין כאן שוב דבר חדש.

ברור שדימום הוא הפלה מאיימת. מבחינתך, לא השתנה כלום. אנא ממך, תחזרי למיטה ואל תזוזי.

ShirYaki

New member
מאוד שכיח, גם היה אצלנו

ויש היום ילדה בת 3... מה שכן, כשאצלנו התחיל הדימום בשבוע 7, הייתי אמורה לעבור מגסטון לאנדומטרין ובסוף הוחלט עקב הדימום להשאר עוד שבועיים עם גסטון, אז שווה להתעקש על תמיכה קצת יותר אפקטיבית. בהצלחה ולנוח!

מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

תנוחי ותשמרי על עצמך. מניחה שבפורומי ההריון השונים תוכלי לקרוא חומר בנושא. בהצלחה

אוי קולולית../images/Emo201.gif

תלכי לנוח ועכשיו ואל תזוזי מהמיטה
ובקשר לדימום, זה בדיוק מה שקרה לאחותי. היא התחילה הריון והיו לה כאבים ודימומים, הם פנו למיון והיתה לה היפרדות שיליה ואמרו שיש 50% סיכוי שההריון ישרוד ו50% שלא, בי"ז בתמוז השנה ההריון הזה הסתיים בלידה של אחיינית מהממת שבשבוע הבא תהיה בת 4 חודשים. מחזיקה את כל ה
שיש לי כדי שכך יהיה בעזרת ה' גם אצלך.

למעלה