חזרתי מהסרט!!!

KLSVM15

New member
חזרתי מהסרט!!!

היה מהמםםםם היא משחקת ממש טוב... וואוווו חבר'ה זה באמת סרט טוב!! שיהיה לכם שבוע טוב

m e m o r y

New member
שרית חדד היא החיים שלך

ונהנית מלמראית עין? פשששששש סתם סתם, זה השעה... לילה טוב.

דנה לא יפה לשפוט אדם על סמך

חתימתו בלבד...
זה מסוג הדברים שרק נשמעים חכמים.. בואנה השעה משפיעה גם עליי.. ולך גברת נכבדת שחזרה מהסרט
שמחה בשבילך, גם אני חזרתי מהסרט לפניכמה שעות רש שמוטיב ההפתעה עבר לי כבר בפעם השלישית שראיתי אותו אבל אין ספק טלי מדהימה מוכשרת ויפיפיה....

תודרה

New member
שלום...

אני כבר כמה ימים פה בפורום,קוראת הודעות.. בתקופה של "מיכאלה" ו"טלנובלה בע"מ" מאוד אהדתי את טלי שרון,על המשחק שלה ועל האופי שלה. וכשנגמרה הטלנובלה..דיי שכחתי מזה אבל עכשיו משום מה זה חזר לי. ואני לא אחת שמעיצה מפורסמים ברמה של..."הערצה" ואני חושבת שהיא השחקנית היחידה שבאמת הצליחה לגרום לי לחבב אותה. אני חושבת שהיא בין השחקניות הכי טובות בישראל..אם לא הכי! אתמול הייתי בסרט "למראית עין" לא הופתעתי מהמשחק שלה,כי אני מודעת לכישרון הזה אצלה,היא שחקנית א-ד-י-ר-ה. סרט מצויין.. שיהיה לכולם יום טוב.

כיף לשמוע דברים כאלה../images/Emo13.gif

"ואני לא אחת שמעיצה מפורסמים ברמה של..."הערצה"" כנ"ל... אבל היא משהו מיוחד הבחורה הזאת.

r0tem1234

New member
גם אני לא מעריצה מפורסמים אבל היא

משהו מיוחד היא פשוט מוכשרת ברמות שהרבה זמן לא היו בארץ והיא אחת השחקניות הכי טובות שקיימות בארץ!!!!

תודרה

New member
היא באמת משהו מיוחד!!!

היה לי סוף שבוע כזה שכל האהדה שלי כלפייה חזרה אליי ברמות שבכלל לא חשבתי שזה יחזור אליי. סחבתי אחריי עוד חברים,פשוט שיגעתי אותם. אחרי שהם ראו את הסרט הם לא הצטערו.

ובצדק, היא ממש מדהימה שם.

עם כמה שידעתי שהיא שחקנית מעולה קודם, בלמראית זה פשוט... ליגה אחרת.

m e m o r y

New member
קבלו ציטוט ../images/Emo13.gif

"גם המשחק בסרט היה לטעמי. טלי שרון (למרבה הבושה, התפקידים המוכרים היחידים שלה הם בטלנובלות) נפלאה בתפקיד הראשי בתור יערה, ואולי דווקא העובדה שאינה פרצוף מוכר עזרה להאמין שהיא אכן עיוורת. שפת הגוף שלה, וגם היכולת להגיע לטונים דרמטיים רמים ועדיין לעורר הזדהות, גורמים לי לקוות שעוד נשמע עליה, ולא רק בטלנובלות."

"למרבה הבושה", איף...

שאנשים יצאו כבר מהקטע הזה של לזלזל אוטומטית בטלנובלות. אבל חוץ מזה אחלה ביקורת
מה שאמרו על טלי ובכלל... זה ממש כיף לשמוע כ"כ הרבה ביקורות טובות על הסרט.

אף עבודה לא מביישת את בעליה

אני חושבת שכל מי שאומר את זה לא באמת מבין את העולם הזה ואת דרך התנהלותו. נורא קשה לפרוץ לתודעה בתור שחקן (אחד ששווה קצת יותר משתי שקל) ואפילו יותר קשה להשאר בתודעה. אני חושבת שאם יש משהו יפה בטלי שהיא לא מתנשאת. היא לא תופסת מעצמה היא מעריכה את המיקום שלה ואת מי שמעליה ולא מרימה את האף. היא עושה את הדרך שלה בשלבים. כן, גם אם זה אומר לעשות טלנובלה. הטלנובלה נתנה לה פתח להראות שאפילו שם אפשר להיות שחקן טוב ונתנה לה הכי הרבה כניסה למודעות. יש סיכויסביר ביותר שלא הייתי יודעת מי היא אם היא לא היתה רננה או דורין. וזה שהיא שיחקה בטלנובלה לא מוריד מערכה עבורי אלא להפך. הוא רק מעלה. אני מאוהבת בדרך שלה. באיך שהכל לאט לאט...היא לא קופצת מעל הפופיק. עובדה מי שמוכשר ואמביציוני יצליח. גם אם יש מאחוריו הסטוריה טלנובלית.

אני בטוחה שלא הייתי מכירה אותה אחרת

כי תכלס לסרטים אני לא ממש הולכת, כנ"ל הצגות... רוב השחקנים שאני מכירה זה דרך הטלוויזיה, אם זה בטלנובלה ואם זה באיזו סדרה שבועית. ומה שעוד טוב בטלנובלה, שהזכרת קצת, זה שיותר קל לבלוט שם - כי אנשים מצפים למצוא שם חרא משחק, ואם יש שחקן טוב, הוא מאוד בולט בטלנובלה.

חוץ מזה שהיי אנשים עם כל

הכבוד לאומנות. זה פאקינג מקצוע. הרננה הזאת הביאה לטלי לחם הביתה.. טוב אולי לא לחם אולי וינסטון ורייני אבל הבנתם את הכוונה
עושים מה שמביא כסף וטלנובלה זה עבודה לא רעה. בעיקר בתור התחלה. אני חושבת שבתור שחקנית של שנה ראשונה לעשות שתי טלנובלות, חמישה סרטים ושתי הצגות צריך להיות עילוי. מעבר לזה שצריך להיות מוכשר כדי שיקחו אותך בכלל.

"היא אמרה שהיא עשתה את זה בשביל

הכסף.. תאבת בצע..."
זו באמת אחלה עבודה. חצי שנה של משכורת קבועה + חשיפה אדירה. אני גם חושבת שאם היא תמשיך עם סרטים והצגות כמו שהיא עשתה השנה, מהר מאוד ישכחו שהתפקידים הבולטים הראשונים שלה היו בטלנובלות.

אדוה רז

New member
טלנובלות

לפי דעתי העיניין של ביזוי הטלנובלות הוא סתמי וחסר בסיס סה"כ לעשות טלנובלה זה עדיין לשחק העיניין שמבזים כ"כ את הזאנר הזה נעשה ללא הצדקה אני חושבת שמכפישים את הזאנר הזה מתוך היותו זמין לקהל כי זה טלויזיה מה שנמצא בכול בית ממוצא ולא גורם לטרחה של יציאה מהבית. ולכן אם היתה כזאת זמינות לתיאטרון או לקולנוע היו מבצעים אותה קטילה כי סה"כ טלנובלה זה מעקב אחר התפתחותם של דמויות השחקנים משחקים כאן בהתאם למה שדורשים מהם חלקם טובים יותר חלקם פחות בדיוק כמו בסרט או הצגה סה"כ הייחוד של התיאטרון הוא היכולת להרגיש קרוב אל השחקן להרגיש אותו כמעט לגעת בו מה שיוצר התרגשות ויותר קרבה בסרטים נעשים המון טייקים ע"מ שהסצנה תצא מהפנטת ובטלנובלה לפי דעתי נדרש מהשחקן יותר יכולות ע"מ לחבר את הצופה לדמותו כשטייקים נעשים בלחץ של זמן. וגם לגבי התכנים הם משמעותיים ומעסיקים אותנו בחיי היום יום ובטלנובלה בע"מ היה ממש יפה לראות את ההתמודדות של הדמויות והתפתוחותם והנימה הצינית לאורך הטלנובלה שגורמה לשים דברים בפרופציות היתה יחודית ותורמת אז כבוד לטלנובלות

m e m o r y

New member
ועוד...

כבר הזכרתי שאני באובססיה לגבי דיעות של אנשים אובייקטיבים?

למעלה