לילדים נרכשו תחפושות. הגדול בחר בייבלייד בעלות של 109 ש"ח והקטן שוטר בעלות של 20 ש"ח. ככה הנזק לא גדול המיוחד. חוץ מזה היה לנו יום כיפי במיוחד... אז באוירה נעימה זו כל טוב ופורים שמח...
גם אותי שואלים למה הודיה תתחפש אבל לי לא נראה שאפשר להלביש 4 ק"ג במרשרשים ולקשקש לה על הפנים. אז הודיה תשמע שירים ובשנה הבאה בלי נדר תתחפש. חוץ מיזה, למה אפשר לחפש נסיכה אמיתית????????????????
של התחפושות... למה?ככה! לא שאלתי וזהו...חחחחחחחחחחחח העיקר ששניהם מרוצים ולא היה חור ענק בכיס....חחחחחחחחחחחחח נראה לי שזב נובע מכך שתחפושת השוטר לא פופולארית כמו בייבלייד וכאלה... העיקר שלכולם כולם יהיה פורים שמח
יש לי../images/Emo70.gif יש לי../images/Emo70.gif יש לי../images/Emo70.gif
שימי לה כדור ירוק בעגלה וכתבי עליו "אפון" (מהסיפור "הנסיכה והאפון") או בובת צפרדע - מהסיפור "הנסיכה והצפרדע" גם לא משגעים את הילדה עם תלבושות מעצבנות או איפור שיימרח על כל העולם - וגם יש לך תחפושת מקורית בהחלט.
אני פה ברקע - פשוט אין לי כוחות לכתוב מכירות את זה נכון ? הפשושון שלי גדל ודווקא מתייצב עם שעות השינה שלו ועושה לי רק טוב ! לדורון קנינו את את תחפושת הצעקה ליהונתן יש ליצן או פיל מה שהוא יבחר ולנתנאל (הוא כבר בן חודש וחצי - הזמן טס) קניתי אוזניים של ארנב לא יכלתי לא לחפש אותו - משוגעת לא??? בכל מקרה שתדעו שאני פה ! חג שמח ושקט שיהיה לכולנו !