חזרתי מהמרכז היום

• פותח הנושא aerox
  • פורסם בתאריך

aerox

New member
חזרתי מהמרכז היום

היה ממש טוב . יצאתי למקומות נפלאים. אתמול לנמל ת"א . שלשום עזריאלי וקניון איילון ומימדיון היה פשוט נפלא.... מה אתכם יש מישהו שנסע למרכז ועושה משהו מיוחד שם ? או שנשאר בצפון ?

topsoul 360 out

New member
כל השבוע שעבר היה במרכז ובדרום../images/Emo2.gif

התחיל ביום וקצת בכפ"ס אצל חבר, אח"כ הרצליה להפגש עם אנשים שלא פגשתי המון זמן ומשם עם החברה לרחובות, מרחובות לבאר שבע ליומיים לאחותי ואז הביתה

תהנה,

תלך לפארק הירקון פינת אבן גבירול לאורך הפארק לפנות לנמל(תחנת הכח) ומשם לאורך החוף עד הדולפינריום, משם למרכז סוזן דלל, משם לשדרות רוטשילד לכול האורך עד הבימה, להכנס לגינה הצמודה להיכל התרבות , לשדרות חן, עד העיריה. ואתה באבן גבירול. יום חמישי ,שישי, יותר מוצלח. 4 שעות הליכה , בערב בכיף. אני עושה את זה מידי פעם, ולפעמים באופנים. גם בחלקים. יש שינקין, אלנבי, שדרות נורדאו,טשרניחובסקי, שדרות בן ציון, פארק הירקון. אני נישמע דפוק?

אוגי 22

New member
../images/Emo8.gif מה עם עזריאלי ודיזינגוף

שכחת כמה רחובות

aerox

New member
עזריאלייייייייי

לא הספקתי את הכל ב 4 שעות :) דיזינגוף גמורה לגמרי לא אהבתי

aerox

New member
מה רע בעזריאלי ?

אחלה מקום :) במיוחד החנויות נעליים :) והשעונים :) ...

אוגי 22

New member
ובדיוק לזה התכוונתי - קניותתתתתתתתת

הרבה הרבה הרבה קניות :)

aerox

New member
מי שלא מבזבז לא חי :)

ומי שלא קונה הוא פשוט לא אוהב את עצמו :)

danielef

New member
נגייייייייייד.... :)

מה אני אגיד לך, יש כאלה שמעדיפים להשקיע את מיטב כספם במקומות אחרים... מקסיקו וקוסטה ריקה למשל :) אבל העיקר שנהנית!

aerox

New member
או...

נייק :) אדידס ? And1 :) נעבור לחנות של דיזל נבחר שעון טוב :) ואחרי זה נשב בארומה קצת :) נתקתק בלפטופ ונכנס לפורום "אפילפסיה תמיכה" בתפוז . :)

אוגי 22

New member
חחחח הצלחת להצחיק אותי

האמת היא אני קצת בוכה עכשיו, שמעתי שנהרגו קצין ושני חיילים היום בלבנון, ואני קצת דואגת לידידים שלי, אף אחד לא עונה לטלפון. יהיה בסדר אני בטוחה.

למעלה