חזרתי מהמפגש!!!

ayalalei

New member
חזרתי מהמפגש!!!

היה ממש כיף....... כל כך היה נחמד להכיר את כולם
חחחחחח איזה מצחיק היה שהקלטנו שיר לנטליה חחחחח איזה זיוף
מקווה לעוד פגישות!!!!!

ayalalei

New member
לסכם הכל... אני לא יכולה אבל....

מה שאני יכולה להגיד זה שהיה ממש כיף וכולם ממש נחמדים ואני לא יכולה עוד לחכות לפגישה הבאה........

סיכום ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

קודם כל, הרגע חזרתי הביתה
ולמה זה
הגעתי לפ"ת ב18:30, הלכתי לראות מיטות לדירה החדשה וחזרתי הביתה. עכשיו
ואני הרוגה מעייפות
בכל אופן
הנה מתחיל הסיכום
: אני ומור נפגשנו בפתח תקווה ולקחנו מונית שירות לת"א. בדרך שרי (הכוסית
היא פשוט כוסית
*נרגעת*) התקשרה ואמרה לי שהיא שם וזהו
הגענו לקניון ומצאנו במהירות את החבר'ה מסימפלמנטה נטי
היו שם ממש הרבה, איזה 20-30 או משהו
ממש היה מפגש גדול
את הרוב הכרתי מתמונות, אבל את רובם ממש לא פגשתי בחיים שלי
מהפורום שלנו היו - שלא פגשתי עדיין - שרי וניר והיו עוד בנות מתוקות מפורום נטי בהייד פארק
בקיצור דיברנו קצת, קניתי מעוז (מויוה פלוס) תמונות, וראיתי בשידור חי את ניר מצייר
נפגשתי שוב עם חברותיי האהובות עדי קרן אביטל רותם (והחברה המותק שלה - מעיין) וסיון וזהו נראה לי וכמובן פגשתי עוד אנשים חדשים שלא פגשתי ואנסתי אותם בכיף (סורי, טעות במפגש). עלינו לגג והתחלנו להקליט לנטי את אלאס ויצא ממש חמוד
אחר כך התפזרנו ואני ומור וניר הלכנו לאכול. בסוף כולם הלכו ואני ומור וניר נשארו ופגשתי את אבי וטל הכוסונים
האנשים המתוקים מפורום רק בישראל
והיה כיף
בקיצור - היה פצצה
מיתרו'ש, חסרת לי...

love amor

New member
אוי מגניב! ראית אותם? חח

ראיתי רק את טל..
וסורי שלא אמרתי שלום,חברה שלי חיכתה לי למטה ולא ידעתי איפה את
ואחר כך ראיתי כל אחד במקום אחר אז הבנתי שהתפזרתם.. מיתר למה לא באת?!

REBELDE 16

New member
הסיכום שלי!

אז ככה..הגעתי לשם..וממש לא ידעתי מה לעשות..קודם כל עד שמצאתי את המקום לקח לי זמן..(הכי קטע אלה שעובדים בקניון לא יודעים איזה חנויות יש ואיפה זה נמצא!)
בקיצור התקשרתי לליאת בהתחלה והיא אמרה לי שהיא באוטובוס עוד...אז היא אמרה לי להתקשר למשהו אחר...( ליאת ממוש איזה ממי את..וחמודהה קטנה כזאת חהה..)
אז התקשרתי לסיון וכזה אנחנו מדברות בטלפון והיא מולי..ממש..חהה זה היה מה זה מצחיק...
סיון את באמת חמודה..ממש מנהלת ...יש לך עתיד!
בקיצור ראיתי שם את כולם נפגשתי עם קרן ואביטל בחמודות..ממש נקשרתי אליהם..כאלה מצחיקות יאללה.. קרן אני מקווה שמה שקנינו בסדר..ואמא אהבה? חההה
אביטל היא הכי מצחיקה בארץ..אין אין עלייך!קרן מתה עליךךךךך בקיצור היינו שם.. ואז ראיתי את ניר..ישר זיהיתי אותך...מהרגע הראשון.
...ואתה ממש מתוקי...חמוד כמו שאתה וכמו שחשבתי...*ביישן* לא נורא פעם הבאה תהיה יותר חופשי!
הציורים שלך מהממים..אין אין כבר לא יכולתי... בקיצור ....הכי הכי באסה זה שדודים שלי התקשרו אליי ואמרו לי שהם למטה והם מחכים לי שאני ירד למטה...
היה ממש מבאס לעזוב אתכם מהר....אוףף למה? זהו העיקר שהצטלמתי...
אה הכי חשוב היה ממש קר בגג..אם אני יהיה חולה זה אשמתכם? שמעתם? חהה סתם חמודים שלי! וקרן ואביטל לא לשכוח מה שאמרתי שסופגניות זה משמין ומסריח..אתם זוכרת את הריח..ואת החברה שלי שעבדה שם? חהה בקיצור אנשים אני מתה עליכם..לכולם נשיקות ממני.. אוהבת מאוד אבל מאוד!

KereNaty

New member
ועכשיו אני../images/Emo70.gif חחחחחחחחח

טוב אז ככה, בבוקר נפגשתי קודם עם אביטל ואז נסענו ביחד לעזריאלי לראות את כולם
ואז ראינו את רותם וחברה שלה מעיין ואז התחבקנו והכל... (רק שרותם ואביטל קצת נסחפו ונפלו על הרצפה ביחד... לכו תדעו אם זה לא היה בכוונה
) ואח"כ כבר ראינו את כולם
הכרתי כבר הרבה ממי שבא אבל היו עוד כמה בנות חדשות מפורום הייד פארק, ניר אביטל ושריייייי הילדה הכי אחלה בעולם
חחחחח מה זה נקשרנו והיה עצוב שהיית צריכה ללכת מוקדם! חרם על דודים שלך
פעם הבאה את מפצה אותנו על זה
ואז הסתובבנו בקניון וקניתי מאודם צעיף וכובע מה זה יפים
חחח אח"כ חלק מאיתנו נסענו למלון שרתון מוריה (לואיסנה שם) ואז אחרי כמה זמן אני ואביטל קפאאאאאנו מקור אז הלכנו! חחחח בקיצור, היה סבבה
ממש נהנתי לראות את כל מי שכבר הכרתי ולהכיר אנשים חדשים

אם שחר באה זה היה מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני חולה על הילדה הזאת
היא כזאת מצחיקה
פעם הבאה חסר לה שהיא לא באה
חבל לה על הזמן

הייי ומה איתי? כנסיי חוצפנית קטנה!

חחחחחחחחחחח איך ניקרעתי ממך שדיברנו כזה בטלפון ואני כזה "איפה את נו איפה את" אני ממולך טחחחחחחח טוב שאני לא גם מאחרת וגם עיוורת בחייי איך התעצבנתי היום שאיחרתי והייתי צריכה להתלבש בטיל ולא פגשתי בכלל את שרי אוףףף טוב פעם אחרת תבואי ואני אונסת אותך אוקיי כפיצוי???
חחחחחחחחחחחחח...קיצר אני ממש נהנתי!!!!! היה אחלה להכיר אותכם סוף סוף אותך ואת ניר.וניר הציורים שלך מדהימיםםםםם חבל"ז!!!!
אני מקווה שייצא לנו שוב להיפגש ויאאאא שיגיעו כבר התמונות חחחחחח חג שמח לכולם!!! ותאכלו הרבה סופגניות אני מרשה לכם חחחחח
שירה

שירהההההה חחחח../images/Emo60.gif

זה היה קורע
'איפה את
' 'בגג' 'גם אני בגג' 'בקומה העליונה
' 'חכי רגע' ... 'שירה
' 'מה
' סתכלי ממולך
' 'איפה
' 'ממולך
' 'איפה
' 'כאן
' 'חחחחחחחחח' *שתינו מתפקעות מצחוק* איזה קרועההה חחחח ישנונה שכמותך

חחחח איך זכרת בע"פ את הדיאלוג

שהיה לנו טחחחחחחחח זה היה קורע!!! **מצא את ליאת** משחק חדש חחחחחחחח מחפשים ומחפשים ובסוף מגלים שהיא מול הפרצוף שלך חחחחח איזה קטעים זה היה!

REBELDE 16

New member
שירה ממי כנסייי

כןן גם אני מבואסת אבל מאוד שלא פגשתי..אותך.. אחרי שאמרת לי תבואי תבואי גם אני באה..אז אמרתי יאללה נוו אני יבוא חהה בקיצור מה זה התבאסתי אבל לא נורא..חסר לך שבפעם הבאה שנפגש לא תתני לי חיבוק גדול!
וגם שמעתי מאנשים שרצית מאוד לפגוש אותי..יאללה איזה פאק! שאלתי אותך ולא ענית לי..זרקת את הפלאפון מהחלון? חההההה

צלצלת לפלא שלי??

חחחח בטח ישנתי אז....גם כן אני מוצאת לי זמן להרדם ולקום שכבר מאוחר מדיי
טוב עזבי לא נורא בפעם הבאה ניפגש יהיה סבבה!!!!

REBELDE 16

New member
לא שירה לא צילצלי..לא הבנת אותי..

אמרתי שלא זרקת את הפלאפון? בגלל שהשעון המעורר לא צילצל לך בזמן..חההה הבנת?

ולריה1

New member
שיוו שירהה

תמיד ידעתי שיש לך נטיות! חחחחחחחחח "אונסת?!" מסכנה חחחחחחח סתםםםםםםם לא להתעצבן

אוקיי פעם הבאה אני מבטיחה לך שאני

לא אשכח את המערוך תהיי בטוחה בזה!!!!!!!!!!!! או יותר גרוע אני אביא את הפטיש אחרי שאמא שלי תכין בו שניצלים שישאר קצת מהגועל במיוחד בשבילך ראית איזה חמודה אני!?!?

למעלה