חזרתי מהמסע לפולין

דורד

New member
חזרתי מהמסע לפולין

בוא'נהה.... פולין בכחול-אדום!!! יצאתי מהביצפר שלי (שהוא אחד מתוך 3 בעמק חפר) ואיתי היו בקבוצה עוד שני מש"צים חוץ ממני. פגשנו את המשלחות של יזרעאל... והיו שם גם המון מש"צים (נו באמת... כל הבתי ספר ועוד של יזרעאל... למה שלא יהיו)... וגם יצאו איתנו המשלחת של "ניר-העמק" (ביצפר בעפולה שלומדים שם מגלבוע)... קיצר גם שם היו איזה 5 מש"צים... כל פולין מלאה במש"צים בבני המושבים... טוב שלא התחלנו לעשות מוראל באמצע איזה גטו... קיצר... מש"צים 2005 אני אוהב אתכם!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאני מש"צ ואין לי שיערות!!! אני מש"צ ואין לי שיערות!!! נ.ב. במשלחת של גלבוע... הייתה גם אחותה של אגם רודברג, אדווה מרמת-צבי..... פאקקקק איזה כוסית!!! יואוווווווווו למה היא לא בתנועה, למה?!

spraizler

New member
מתי פגשתם את המשלחת של יזרעאל?

ולא נראה לי שבאמצע גטו זה המקום המתאים להתחיל במורל עצבני..

דורד

New member
פגשנו אותם אם אני לא טועה במיידאנק

ו... אמרתי "טוב שלא התחלנו לעשות מוראל באמצע הגטו.." פה לשם שינוי לא אמרתי בציניות... לא באמת עשינו מוראל... חחח...

חנדלה

New member
דור..אני אחד מאלו שיצאו מגלבוע

מניר העמק..סתם ליתר דיוק היו רק 4 ילדים מהמשצים מתי הספקתם לפגוש את יזרעאל? אנחנו תמיד פספסנו אותם... ודרך אגב..אדווה..היא ידידה ממש טובה שלי אז לא לעניין כל הקטע של "איזה כוסית, למה היא לא איתנו בתנועה"...

דורד

New member
אני מקנא בך שהיא ידידה טובה שלך...

אבל, היא כוסית בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף חחחח... איזה מצחיק... נכון באוטובוס בשדה תעופה, מהשער יציאה למטוס, אז אחת המורות שלכם אמרה לה להרים ת'ראש שיראו אותה... קיצר איזה ידידה שלי מהביצפר לסבית... וכל השבוע שם דיברנו על אדווה, והיא לא ידעה מי זאת אז היא רצתה כבר להבין מי זאת "אדווה רודברג הכוסיתתתת" אז היא שאלה ת'מורה שלכם ואז המורה שלכם קראה לה... חחח... היה מזה מצחיק נשפכתי...

מיכלצי

New member
נמממ

המ. חחח. מה המורה אומרת לה להרים את הראש?! אם היא רוצה להיראות אז היא תדאג לזה בעצמה ולא צריכה מישהו ובטח שלא מישהו מצוות ביה"ס, שיגיד לה מה לעשות! ובינינו, בין כה וכה היו מבחינים בה גם אם היא לא הייתה רוצה בזה! כל תשומת הלב הזו מאוד מיותרת והעדפות אישיות של המורה לגבי תלמידים מסוימים גורמים לי להרגיש חששות לגבי העתיד של החינוך שלנו... שגם ככה עושה הכל חוץ מלחנך אותנו באמת. הממ. ביי.

דורד

New member
יואוווו

שמעתי עכשיו ת'שיר... דבר ראשון, 'תה מוכשר בטירוף... הלוואי עליי... קיצר... אני לקחתי איתי המון מהמסע... ואין לי מושג אם באת לתת לי ביקורת עם השיר שלך, אבל אני לקחתי איתי את הצדדים החשובים במסע... באמת... פשוט לא חשבתי שפה אני צריך לתאר את כל הדברים הקשים שעברו עליי, אחרי הכול זה פורום בני המושבים ולא פורום מסעות לפולין... אז סיפרתי מהחוויות הנעימות ולא החוויות הנוראיות... מקווה שאף אחד לא כועס עליי או משהו, אני יודע שהדברים שבהם שיתפתי אתכם פה הם לא הדברים העיקריים אבל מקווה שתבינו אותי...

למעלה