חזרתי מהטיול

FreakOfNature

New member
חזרתי מהטיול../images/Emo26.gif

היה חבל על הזמן
הלכנו ב-2 מסלולים - הראשון רטוב (בתוך נחל, שהמים הגיעו עד לפופיק...), וכל הזמן השפרצנו אחד על השני, והשני יבש, אבל הנופים היו מדהימים (הגולן). היינו גם ב-לונה גל, והיה ממש כיף (עשינו גם מלחמת מים עם המחנכת ועם המורה להסטוריה, שהתברר כשחיין מוצלח ביותר
). בסוף הטיול היה על-האש, אבל האוכל היה גרוע, כל הזמן. הגענו לאכסניה המסריחה ב-19:00, ואכלנו (וכמעט הקאנו...). אח"כ הייתה לנו מסיבה (עם קריוקי - חבל שלא היה אנסטסיה, אחרת הייתי עולה לבמה ומזייף...). יותר מאוחר ישבנו בחדר ודיברנו, וראינו את התוכנית של שמוליק טיאר (תכנית מוזרה ביותר). בסביבות 1:30 הלכנו לראות את המחנכת שלנו משקחת שש-בש מול תלמידים מהשכבה (והיא ניצחה
), ובסביבות 2:30 הלכנו לישון על מיטות ששוברות לך את הגב... קמנו ב-6:00, אכלנו ועלינו לאוטובוסים, ואז הלכנו למסלול הליכה... סה"כ, הטיול היה ממש ממש ממש כיפי...

DIRRTY

New member
חחחחחחחחחחחחחח

בכל אופן אני התגעגעתי עליך ולפני שיצאתה לטיול אמרתי לך שתהנה באיסיקיו ונתקתי לי בפרצוף הטיול שלך נראה כמו ערבוב של הטיול שלי הש/נה ושנה שעברה השנה הי לנו דיסקו משעמם של סאב והצל ואז שמו ואן די אין יור לייף וכולם קפצו ורקדו לשיר המדהים הזה שמו עוד שיר ואז שמו עוד פעם ואן די אין יור לייף אנשמח שנהנתה

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo179.gif אולי נעשה מפגש פורום אם

ערב קאריוקי שתוכל להביא את הזיופים של החיים שלה חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה