חזרתי מהטיול שנתי!!

חזרתי מהטיול שנתי!!

מקווה שהתגעגתם אז ככה.. חוויות מהטיול.. ביום הראשון נסענו שעתיים והגענו למקום שהיינו צריכים ללכת איזה 3 שעות אבל בגלל שהיה עומס על המסלול אז ביטלו לנו את ההליכות וישר נסענו לכפר פקיעין ושם היינו בהתחלה באיזה מקום ששם הסבירו לנו על הסבונים שלהם (משהו ממש משעמם..כמעט נרדמתי...) ואז הלכנו למשהי שתסביר לנו על הפיתות הדרוזיות.. אבל בגלל שהיא לא הייתה בבית אז הלכנו למין כזה כל מיני חנויות שבאמצע יש מעיין קטן וממש מלוכלך וקנינו פיתות והיה ממש טעים והאיש שמכ לנו את הפיתות דיבר איתנו בעיברית עם מבטא ערבי והוא לימד אותנו כל מיני מילים בערבית וכל המשפחה שלו הייתה שם והסתכלה עלינו במבט מוזר...(עזבו זה היה קורע..) ואז משם הלכנו למארח דרוזי והוא הכניס אותנו לבית שלו (הלוואי עליי בית כזה ענקי!!) ושם הוא חפר לנו על הדת המוסלמית והדרוזית.. אנחנו כזה ישבנו על ספות (וחלק מהילדים על הריצפה) וזה היה במעגל גדול וישבתי מול יאן (ילד מהקיבוץ) והוא כזה עם העיניים עצמות ונשען על היד שלו ואני כזה אומרת לחברה שלי שהייתה לידי שהוא נרדם והתחלנו לצחוק ואף אחד לא הבין למה... ואז נסענו לבית קיי (האכסנייה) ובלילה היה ממש אבל ממש מצחיק.. עזבו אין לי כוח לפרט וחוץ מזה אני בטוחה שאתן לא באמת קוראות את זה... ואז ביום השני קמנו ב-5 וחצי בבוקר (),כמובן שלאוטובוס שלנו היה פנצ'ר אז היו צריכים להזמין מונית לכמה ילדים וכל השאר התפצלו ל-2 אוטובוסים האחרים שהיו..ואני הייתי במונית..,ואז נסענו למקום אחר ללכת 5 וחצי שעות ..אבל בגלל שיש לי בעיות בברכיים אז נתנו לי רשות להשאר ולא ללכת!!!! איזה כיף.. ושם ישנתי באוטובוס..הייתי עם איתי שחפר לי ברמות כי הוא היה חולה ואז נסענו לראש הנקרא (ולא, לא לעיר.. אלא למקום אחר שקוראים לו ככהXDD) ושם עלינו וירדנו ברכבל ונכנסנו לאיזה מערה שראו איך הים נכנס פנימה וצילמתי המון תמונות עם הפלאפון.. אבל חברה שלי תשלח לי תמונות יותר טובות.. שנייה זה עוד לא נגמר... ואז בדרך חזרה.. בגלל שיש איזה חוק מפגר שאסור לנהגים לנסוע יותר מ-12 שעות.. אז היינו צריכים לבקש מההורים שיבואו לקחת אותנו מכפר סירקין או מהבית ספר (אני מדברת רק על האוטובוס שלקח את ק.עינת,ק.גבעת השלושה ק.נחשונים וסירקין..) אבל אז קיצר פגשנו את שיכבת ט' שיצאו באותם ימים שלנו אז שלושת הקיבוצים עלינו לאוטובוס שלהם ואיתם נסענו.. וזהו!! הנה אני כאן כותבת לכם.. מקווה שלא שעממתי אותכן.. כי ת'אמת אני השתעממתי קצת.. אני מעלה תמונה אחת שאני ממש אהבתי מהמערה..

HandsStainedRed

New member
שמחה שניהנת! גם אני חזרתי מטיול שנתי D:

תגידי, ישנתן באכסניה ואת מתלוננת על 5 וחצי בבוקר!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!??!?!!??!?!!?!??! עכשיו החפירה שליD: זהירות. אוקיי ביום ראשון עלינו על אוטובוסים מבת חפר ב7:00 בבוקר ונסענו לנו 3 שעות תמימות עד לנחל גוב. מנחל גוב הלכנו ברגל עליות ירידות הככככל רק לא מישורים בחום ובג'יפה הגענו לעין עקרבים או נחל עקרבים או מעלה עקרבים....אוקצור משהו עם עקרבים. וההלכנו הלכנו הלכנו והגענו למחנה. יאיי D: הרכבנו את האוהלים הכל טוב ויפה עד עכשיו. הוצאנו את המזרן....והופ! אין משאבה! אז התחלנו לנפח מזרן ענק מאוויר ריאותינו! והצלחנו D: ואז בא טופול D: והייתי אורגיה מטורפת באוהל שלנו ועשינו קולות והוזזנו את האוהל ואז המורה שלנו כזה מציצה בחלון של האוהל וכל הבנות קופצות על טופול וכזה "אין פה בנים אין פה בנים!" ואז היא כזה הלכה חחחחחח והיה כלכך מצחיק. ואז באו ה-בנים וקפצו עלינו גם, אבל בקפיצה הזאת הם גם שברו לנו את האוהל. ויפייי! אבל הם גם עזרו לנו לסדר אותו קצת אז סלחתי. וגם בגלל שדרור כלכך דומה לגיא *_______* אז ישנו עם אוהל עקום כל הלילה ושרדנו. ביום השני קמתי עם שרירים תפוסים אחווווווושרמוטה >< ועשינו מסלול מפוצץ עליות וסלעים וכאלה והיה חם. אבל היה כיף :D ואזזזז הגענו לחניון השני :) נתנו לנו אוהל נורמלי והכל הלך חלק...ניפחנו את המזרן והלכנו לקחת אוכל ולאכול אותו באוהל של ידידים שלנו. ואחר כך התחראנו להם על הממתקים והפיצוחים XD ועשינו מלאמלא תמונות והיה אדיר... אחרכך בלילה שטפנו כלים ואז הייתה מסיבה קטנה וחביבה כזאת עם דרבוקות ואחרי זה הוא שם טרנסים וזה..ואני הייתי עם המאבטחים ועוד כמה ילדים במדורה של המאבטחים [שהתנחלנו להם על החיים מסכנים XD] ורקדנו שם והרצנו צחוקים... אחרי שכיבו את הגנרטור כמה אנשים נשארו במדורה ומאבטח אחד ודיברנו על סרטים ודברים כאלה...ואז הלכתי לישון :D ולא היה מקום על המזרן כי החברות הזונות שלי התפרסו כאילו זה הבית שלהן! אז נדחפתי כמו שרק אני יודעת והתעוררתי עם שרירים עוד יותר תפוסים. המסלול של היום השלישי היה קשה אחחחחחחושילינג. זה הכל ירידה תלולה כזאת עם אבנים וסלעים וכאלה והיה סיוט! אבל עברתי את זה ולבסוווווף, הגענו לאוטובוסים. וזה היה הרגע המאושר בחיי. כאילו, בנאדם לא רואה אוטובוס 3 ימים ופתאום הוא מופיע לו. שיואעו! וחזרתי הביתה והתקלחתי וחירבנתי ועכשיו הכל בסדר DDD: פויש חפרתי.

חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח פאק. אם היה לי כוח הייתי חופרת גם אבל כזה.. אבל.. עבר זמן מהטיול ויזונה! את לא ישנת בלילה?!?!!?!?!?!?! את?!@#?!?!?!?!!? הלכתי לטופפפפפפול בלילה הראשון!! ובלילה השני מעכתן אותי כמו החייייייייים. לא ישנה לידך יותר אףפעם!@# XD אבל היה כייף. חחחחח

Fall Out Liel

New member
ברוכות השבות!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

וואי תמונות מדהימות O:

למעלה