חזרתי מהטיול...אבל

חזרתי מהטיול...אבל

משהו חסר. נורא חסר. ביקרנו את אחי...על גבול הלבנון. וניזכרתי... ניזכרתי בטיול שלנו בשנה שעברה...גם על הגבול. איך ישנת בחוץ כי היה לך חם. ואיך שאמא שלי פחדה שיבואו אליך התנים בלילה. זוכרת איך קברתי את הראש שלי בחזה שלך כשהינו בראש הניקרה. יש לי תמונות מהטיול הזה...תמונות יפות כל כך. איך שמרת עלי כשפחדתי ברכבל...ולא ויתרת לי למרות פחד הגבהים שלי. היום עברנו ליד הרכבל במנרה. ולא היה מי שישמור עלי ולא יוותר. אז לא הלכנו. אפילו לא התקרבתי. לא יכולה בלעדיך. ובתצפית שעשינו על לבנון...נזכרתי בטיול שלנו. יחד. יחד בכל. אבל פתאום הייתי לבד. כל כך לבד. היית מאוד נהנה מהטיול הזה. ירדנו ממנרה לקרית שמונה...כביש מפחיד נורא. אבל אתה היית נהנה. אני בטוחה בזה. אז עצמתי עיניים. כאילו שזה יעזור. והתגעגעתי...וחשבתי עליך. ברדיו היו שירים שקטים ויפים. ושוב חשבתי עליך...כל הזמן. ואני חושבת שאני לא היחידה...כולנו חשבנו עליך. רק שלא דיברנו על זה. כאילו פחדו להזכיר לי...כאילו שאני לא זוכרת לבד. אוף....אני כל כך מתגעגעת. חושבת עלינו שם יחד...ברכבל. רוצה כל כך לחזור לשם...לאותו הרגע. למרות הפחד הגדול...הייתי רוצה להיות שם שוב. הייתי רוצה לחבק את הגוף שחיבק אותי שם...ושמר עלי שלא אפחד. רק שהוא לא כאן עכשיו. הוא עמוק בתוך האדמה. והמחשבה הזו מכאיבה נורא. נורא. אני אבוא לבקר אותך השבוע. מקווה שאצליח לעשות את זה...למרות כל הכאב. אבל אני חייבת. חייבת לך...חייבת לי. הלוואי שהייתי יכולה לחבק אותך...להכניס את הראש ולהריח אותך. אתה כל כך חסר פה... אין לך מושג עד כמה. ואני אוהבת אותך כל כך...ותמיד אוהב. לנצח נצחים. תמיד אוהב אותך.

אוף....כואב לי.

כל כך כואב לי...בלב...או מה שנשאר ממנו. אולי עדיף היה שלא ישאר כלום. אז לא היה כואב לי כל כך. לא יודעת מה אני עושה פה בלעדיך. לא יודעת כלום. רק יודעת שרע..ושכואב...ושאני מתגעגעת. נורא מתגעגעת. אני זוכרת את הלוויה שלך. עכשיו אני יודעת שלא ידעתי בכלל מה עומד לפני. לא הצלחתי לתפוס את זה. בכלל לא. ועכשיו...כשזה מתחיל לחלחל... הידיעה שאתה לא פה...וגם לא תהיה...חונקת אותי. דיברתי קודם עם אמא שלך. והיא אמרה לי שאני חייבת להמשיך. את זה כבר שמעתי אבל היא גם אמרה לי שיהיה מישהו אחר. ושאני אוהב שוב פעם. ואני לא רוצה להאמין. כי אם אני אאמין...אז אני אודה בפירוש שאתה לא כאן. ושאף פעם לא תחזור. ואני לא רוצה להאמין. איך אוכל לאהוב שוב? הרי כבר אין לי לב... ובלי לב אי אפשר..פשוט אי אפשר. אני כל כך מתגעגעת... וכל כך רוצה להיות איתך... ולא מאמינה שפעם זה באמת ישתנה. ושפעם ארגיש אחרת. מה אני עושה פה? לא יודעת. ממש לא. אוהבת אותך - מלאך שלי. כל כך אוהבת...אולי תיקח אותי אליך? ושוב נהיה יחד...כמו פעם. ושוב יהיה לי לב. ושוב ארגיש אהובה...ואוהבת. התסכים? שאני אתחנן? אז הנה - אני מתחננת. אנא ממך...קבל את הבקשה שלי...זה לא הרבה. אוהבת אותך...עד צאת נשמתי. כל כך אוהבת... שלך לתמיד עד סוף העולם אלך אחריך. מתוקה.

{}{}{}{}{}{{}{}{}{}}}{}{}{ ממני.

וזה רק עד שאבוא אליך....כשתסכים. אוהבת כל כך...מתוקה שלך ורק שלך.

karen_karen

New member
מתוקה שלי...

אל תהיי עצובה אני רוצה אותך פה איתי למרות העצב מאיוש כ``כ מבינה כל כך אוהבת אותך }{}{ {}{} קשה לי לחייך היום אז בלי חיוכים אוהבת אותך מאוד שני שבוע הבא אני אולי נוסעת לצפון....

למעלה