חזרתי מהחופשה!

ליטן א

New member
חזרתי מהחופשה!

חזרתי מהחופשה, וכמעט קיבלתי התקף לב מה"עטרה בט" שלנו.. חחחחחחחחחחח קצת עצוב לי ביומיים האחרונים, על מות אחד מהאנשים החשובים ביותר בכדורגל הישראלי, רובי שפירא, שהתאבד. אבל מתגברים..
אגב, בראיון האחרון של שפירא הוא הזכיר גרפולוגים, בצורה קצת שלילית.. חלקיק קטן מהראיון, לפניכם: מראיין - "מה אתה תעשה?" רובי - "אני אקח את כל המועמדים, אני אבקש מהם לכתוב קורות חיים, אשלח את המכתבים לגרפולוג ואת הכי מתאים אני אקח." מראיין - "וברצינות." רובי - "תאמין לי, אני מקבל מכתב, שום גרפולוג. מיד עונה ´כן´. יש בעיה איומה. אנשים באובססיה על זה שאני מקצץ, אבל לא מבינים מה קורה יום אחרי. מה קורה אם אני הולך בסופו של דבר? מה לוקח, מאיפה לוקחים." עצוב מאוד.. בכל מקרה, חזרתי, אז אתם מוזמנים להרעיף עליי פרחים וברכות "ברוך שובך"..
ליטן

אריק!

New member
ברוך שובך, קצת לא נעים

אבל תראה מה קורה למי שמזכיר גרפולוגים בצורה קצת שלילית. סתם, אני מצטער על הטרגדיה. ואם כבר מדברים עשית כאן מהומה קטנה לפני שהברזת, על ניתוח שלא ניתן לפרסם ואפילו כמעט ציטטו הגיג ( איזה מלה ! ) ספונטאני שלך בנוגע ל שלמה ארצי. איך היתה החופשה ? שלשום ההורים לקחו אותי לפסטיגל בהיכל הספורט, בזה מסתכמת ( בינתיים ) חופשת החג שלי.

ליטן א

New member
מי אמר שלמה ארצי ולא קיבל?? ../images/Emo8.gif

את האמת, אין לי שום דבר נגד שלמה ארצי, ולהפך, יש לי יחסית הרבה דיסקים שלו (ואפילו כמה קלטות).. אגב, תגידו, מה זה השיר החדש הזה שלו (שהוא משלב כאילו קטע משיר באנגלית)? מזכיר מאוד את help! של הביטלס.. אבל יש שם: i need someone to help me, ולא to hey me, או מה שבן ארצי (זה היה הוא ששר את הפיזמון, לא?) לא שר שם..
תעדכנו אותי..

למעלה