חזרתי מהופעה....

LadyMe

New member
חזרתי מהופעה....

אהלן בננות... הייתי בהופעה של בקסטריט ביום שני 10.10.05 בפורום אסאגו באיטליה. הייתי בשורה שלישית והיה מ-ד-ה-י-ם!!!! הם נתנו הופעה מצויינת והיה כל כך כיף! (חוץ מההמתנה...אני והחברות שלי..ושאר האיטלקיות עמדנו 10 שעות על הרגליים כמו סרדינים בשביל שנוכל להכנס לשורות ראשונות..אבל זה היה שווה את זה בהחלט). הם שרו את כל השירים שיצאו כסינגלים חוץ מGet Down,Anywhere for you ו-We've got It Going On. מהאלבום החדש הם שרו את כל השירים חוץ מ-NEVER GONE,SPTH ועוד אחד רק שאני לא זוכרת בדיוק איזה :p בכל אופן, יצאו לי תמונות מעולות, אני אעלה אחת מחר או משהו כי אני חייבת ללכת, רק הגעתי לארץ לפני שעה וחצי. אז חג שמח לכולכם!!!! ותסעו, באמת שזה שווה את כל ההוצאות. צ'או.

mic22

New member
איזה כיף לך ../images/Emo12.gif

שמחה שנהנת

עטר9

New member
יואו!!! איזה כיף לך!!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אין לך מושג איך אני מקנאה בך כרגע... הייתי כל כך כל כך מתה להיות באחת ההופעות שלהם
... זה בגדר חלום בשבילי ואני כל כך מקווה שזה יתגשם
!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן.. אין לי מילים לתאר כמה הייתי נותנת בכדי להחלף איתך, ואני שמחה שהייתה לך הזדמנות להיות בהופעה...
לא ראיתי אותך פה לפני, אז אני משערת שאת חדשה, אם כן ברוכה הבאה!
[וכשיהיה לך כוח, שימי תמונות!!!]

c0rdelia1

New member
א-י-ז-ה--כ-י-ף--ל-ך-!-!-!../images/Emo13.gif

גם אני רוצה!!!!!!!!
יווו אני חייבת מתישהו לראות הופעה!!פשוט חייבת!!!!!!!!!!!!

12 Not Like You

New member
יוו!!!../images/Emo7.gif

אני כ"כ מקנאה בך!!!
גמאני הייתי אמורה ליסוע ב-26 לאוקטובר אבל העבודה התפוקה שלי אמא שלי הרסה הכל!!!!!
שמחה שנהנת

Blank Smile

New member
קצת לקרוא.. ../images/Emo3.gif

"בכל אופן, יצאו לי תמונות מעולות, אני אעלה אחת מחר או משהו כי אני חייבת ללכת, רק הגעתי לארץ לפני שעה וחצי. " ....

poster girl

New member
וואיי!!! איזה כיף לך!! גם אני רוצה!

שמחה שנהנת.... נשמח לראות תמונות

../images/Emo187.gif כיףףף לךךךךךך!!!!!

שמחה שנהנית
בטח הייתה לך חוויה חד-פעמית! כשיהיה לך כוח שימי תמונות

ההודעה לא משורשרת נכון..

תנצל"שי! (מה שקרה עם ההודעה שלי).. גם למרות שאת אומרת שאת יודעת את חוקי השרשור, אולי לא יזיק לך לעיין בהם שנית..

נו באמת.. אני שוכחת!!

ואני יודעת לשרשר או לנצל"ש מה שזה לא יהיה... לא תמיד אני זוכרת ולא תמיד זה נוח לי.. זה מפריע למישו שאני עושה את זה..? לא נראהלי שמישו שם לזה לב.. אף פעם עדיין לא העירו לי על זה..

הממ..

האמת שזה כן מפריע. כאילו, לא יודעים לאיזו הודעה את מתכוונת כשאת מגיבה, וגם אנשים יכולים לחשוב שאת מדברת על נושא שונה לגמרי ממה שאת מתכוונת אליו. פשוט ברגע שאת רוצה להגיב להודעה מסויימת, תלחצי על הוספת תגובה בתחתית אותה ההודעה, במקום בהודעה אחרת. זה יוצר יותר סדר, וככה גם יבינו אותך יותר טוב.

עטר9

New member
איזה חתימה רעה!!!../images/Emo7.gif [בקשר להאווי]

חחחחחחחחחחחחחחחח.... למה להציק לו, למה?!.... זה רע לב מצדך!

בצחוק נו..

אני אוהבת לצחוק עליהם. זה כיף.
אל תקחו כל שטות שלי קשה..הכל בצחוק.

poster girl

New member
אממ.. זה כן מפריע כי לא מבינים למי

את פונה... ואת גם לא מבינה מי פונה אלייך...

Blank Smile

New member
זה לא נקרא לנצל"ש..

נצל"ש = ניצול שרשור. לנצל שרשור שכבר לא פעיל [או שמתחבר לאותו נושא של הנושא המקורי] בשביל הודעה חדשה שלא כדאי לפתוח בשבילה הודעה חדשה.

למעלה