חזרתי מההופעה!!!
נתחיל מהתחלה כדי שאני לא אשכח דברים.קוםד כל ההופעה היתה אקוסטית, גיטרות ופסנתר בלבד. אז אביתר עלה עם אהוד אח"כ עלה ברי לבד לשני שירים, אח"כ אהוד הצטרף ואז עלה יובל ושר את אין מקום אחר ואת נשאר במקום, אח"כ עלו כולם ומהשירים שמעניינים אותנו היה את מנגנה, תחזור תחזור שהקהל דחף את להתראות שלום זה לא נגמר זה רק הסוף ושקוף שזה לא היה אמור להיות
והשיר האחרון במופע היה ביירות. שיובל עלה אני צרחתי יובל יובל כמו מטורף נועה שהיתה מטר ממני היתה באקסזטה והייתי בטוח שעוד שניה היא מזנקת על יובל
אני כמובן כל ההופעה עמדתי מתחת לאף של יובל ובסוף ביקשתי את המפרט (שהוא הכניס לכיס לפני דקות מספר) והוא עשה תנועה של אין לי, העובד במה הגיש לו מים והוא ניסה לשתות עם הפקק... בסוף ההופעה הלכנו מאחורה לראות את יובל, ושחיכינו שיתנו לנו להיכנס, מי צץ לו פתאום? שלומי ברכה!!! שאלתי אותו מה יהיה ביום רביעי? יש הפתעות הוא חייך ואמר שכן, הרבה הפתעות. נכנסתי פנימה ושאלתי את יובל נו מה עם המפרט ואז הוא נתן לי (מפרט מס' 1) יובל היה די מסטול ודיבר עם שלומי. אז יצאתי, ואח"כ שלומי יצא ודיברנו קצת, סיפרתי לו שאמא שלי קנתה לי את הקסטה ב89 ומאז אני מכור, אני ונועה אמרנו לו על הפורום אני מקווה שהוא יזכור את זה כי הוא היה עם שתי כוסות בירה ביד...
ואז נפלו לא המפתחות מתחת לריצפת העץ אז הוא התכופף ואני הבאתי לו את הפלאפון סמסונג עם האור הכחול הזרחני והוא לא מצא אז אמרתי לו זוז אני יותר קומפקטי, דחפתי ת'ראש והוצאתי את המפתח, הוא לחץ לי תיד ואמרתי לו, יש לך מפרט? וקיבלתי גם ממנו מפרט (מפרט מס'2) טוב כל גיטריסט מחזיק אחד בכיס, זה חובה. ואז בא מישהו והתחיל לדבר איתו (איזה מפיק) אז הוא אמר לילה טוב והלך, ואז ראיתי את ברי וגם ממנו לקחתי מפרט (מפרט מס' 3 ואחרון) אה, שאלתי את שלומי לגבי התופים במשינה 1 והתשובה היא (roll the drums) אכן מכונת תופים דינמית בשם אובריין שאיגי עמל ימים ולילות על תיכנות מדוייק. וכל המצילות הן אמיתיות ולא אלקטרוניות. בקיצור היתה הופעה מדהימה, ברי ואהוד הם ממש תותחי גיטרה. היה שווה בהחלט! אוי כמעט שכחתי, לקחתי גם את רשימת השירים שהיתה דבוקה לריצפה ליד המיקרופון של יובל... מה זה הצפת ההודעות האלה ? כל אחד בא לפה וחושב שהוא מגלה את אמריקה......חחחחחחחחחחחחחחחחחח
נתחיל מהתחלה כדי שאני לא אשכח דברים.קוםד כל ההופעה היתה אקוסטית, גיטרות ופסנתר בלבד. אז אביתר עלה עם אהוד אח"כ עלה ברי לבד לשני שירים, אח"כ אהוד הצטרף ואז עלה יובל ושר את אין מקום אחר ואת נשאר במקום, אח"כ עלו כולם ומהשירים שמעניינים אותנו היה את מנגנה, תחזור תחזור שהקהל דחף את להתראות שלום זה לא נגמר זה רק הסוף ושקוף שזה לא היה אמור להיות