חזרתי מהדיאטנית

חזרתי מהדיאטנית

האמת חזרתי בצהריים אבל אכלתי ישנתי טיפלתי הנשימה שלי וכו אז תאורתית עליתי חצי קילו אבל בגלל שאני לפני מחזור אז למשה ירדתי חצי קילו כי ככה זה אצלי וגם הדיאטנית יודעת את זה וזה למרות שאני אוכלת 5 ארוחות ביום ( קטנות אומנם אבל חמש ) סיכמנו שאני אגיע עוד שבוע רק לשקילה ועוד שבועיים לשקילה ושיחה כנראה שככה זה יהיה מעכשיו זהו בסך הכול אני מרוצה למרות שאני עוד לא יודעת אם אני עושה את זה כדי לצאת מהאנורקסיה או פשוט כדי לא להגיע לעוד אישפוז מה שלא יהיה התוצאה טובה

איזה יופי ../images/Emo140.gif

טלטל, אני חושבת שאת בידיים טובות. ומחשבות, כל הכבוד על התמיכה. אני חושבת שזה מאוד חשוב לטלטל.

זהו.........

עשיתי היום בדיקות דם נראה כבר מה יהיו התוצאות ואולי שוקולד זה לא כול כך בריא כמו שאבא שלי אומר אבל אפילו הדיאטנית אמרה שלמרות שהיא דיאטנית והיא צריכה חצדד בצד הבריאותי היא לא חשבה שזה רעיון טוב להוריד את השוקולד ( עובדה יש לי נפילות סוכר ) והיום סוף סוף חזרתי עליו מקווה שזה יטפל בנפילות

לאו דווקא

הנה, עם כל הכוונות הטובות שלך, מחשבות, הרקע השונה שלכם מבלבל אותך. אתה בגלל המצב הבריאותי שלך ממעט באכילת סוכר. אבל טלטל מקבלת נפילות סוכר אם היא לא אוכלת מספיק ממנו. לכן הדיאטנית אמרה לה לא להוריד את השוקולד. ולא כדאי לה גם להחליף לשוקולד מריר למרות שהוא אכן מוריד כולסטרול, כי יש בו פחות סוכר. התזונה של חולה סוכרת חייבת להיות שונה מזו של בחורה שמחלימה מאנורקסיה.

נעלמו הכוחות ...

אני ממשיכה לאכול לפי תפריט אבל בלי כוחות אני לא ישנה בלילה אין לי כוח לאוכל הזה אין לי כוח למלחמות האלו אבל ממשיכה כי אין ברירה

תמשיכי ותתחזקי

טלטל, את חייבת להמשיך לאכול לפי התפריט. את צריכה לצאת מהאנורקסיה ולהיות בריאה בגוף ובנפש. הכוח יבוא עם האוכל. למה את לא ישנה בלילה? אני מקווה שמחשבות יבוא בערב לעודד אותך. הוא יותר טוב ממני בזה.
עפרה

למה לא ישנה ????

ממש לא יודעת פשוט מתעוררת כול הזמן ואני ממשיכה לאכול אבל כשצרפים לזה גם את הבחילות זה בכלל קשה

זו מלחמה יומית שבסוף מנצחים בה אם

מתמידים. כל ניצחון קטן יביא כוח גדול. אני יודע, אני במלחמה אחרת.

נכון. הגוף צריך לחזור לעצמו. לפעמים

הגוף נותן לנו הרגשה לא נעימה של ממש. למזלנו, הגוף הוא לעיתים קרובות מקור להנאה עצומה.

זהו שאצלי הוא לא

אני עוד לא למדתי להנות אלא רק לסבול ממנו אלא אם כן מישהו מעיר לי על כמה אני רזה ואני יודעת כמה חולני זה אבל לצערי זה אחד הדברים שעדיין עושים לי טוב

לא רוצה לדכא אותך, אבל בגידת הגוף

אחרי גיל ארבעים זה לא משהו שמצפים לו בחדווה. אז את צריכה מעכשיו לבנות גוף לתפארת המליצה ולהנות ממנו ולשמור עליו וכל יום שזה מצליח זה ניצחון הרוח על החומר.

האמת.....

אחרי השבת שעברתי חשבתי שאני לא אוכל יותר בחיים הייתי אמל חברה בולמית והייתי עדה כמה פעמיים לבולמוסים וזה עשה לי כשזה גועל מאוכל אבל כמו גדולה למרות שהיה לי נורא קשה לאכול המשכתי לאכול לפי תפריט

לפעמים צריך לעצום עיניים, תרתי משמע

ולהקפיד על מה שצריך לעשות. הרוח, במקרה שלך, נצחה הפעם.

למעלה