חזרתי מהגמר!

Ronush14

New member
חזרתי מהגמר! ../images/Emo9.gif

ברגע שהגעתי פגשתי שוב את נוסבאום
והוא הצטלם איתי ועם חברה שלי שוב... ונתתי לו מכתב שכתבתי לו.. יותר נכון הוא חטף לי אותו מהתיק כי די הסתבכתי עם זה
חחחח והוא היה כזה מתוק! ועלמה הייתה ממש חמודה בחזרות וזה... התחילה לשיר ולהשתגע...
ויוסי שוב זכר אותי
והתאומים היו חמודים
פגשתי את טלי והצטלמתי גם איתה... והיא הייתה קצת מגעילה כי באמצע שהיא הצטלמה עם חברה שלי היא פתאום התחילה לקרוא למישהו
אבל היא הייתה נחמדה שהיא באה אלינו בכלל... בזמן שהיא הייתה עם פורמן
ובקיצור היה נחמד... חוץ מזה שצחי זכה
וזה ביאס אותי ממש
וחוץ מזה שהיו ממש עליי ערסים דוחים שכל הזמן דחפו אותי וכשהערתי להם אז הם דחפו אותי עוד יותר
והקטע של יוסי וטירן היה מעולההההההה
הם פשוט היו כ"כ צריכים לנצח... צחי היה מטופש ואידיוטי כרגיל... והמשפחה המטומטמת שלו הסתירה לי את כל המסכים עם הבלונים המטומטמים עם הפרצוף שלו

m a z i ohayon

New member
חחח.....תגובה רונוש....

א. נוסבאום? שוב? דיייי איזה כיף לך....<רוצה גם, רוצה גם, רוצה גם) ב. יוסי זכר אותך? חחחייי את הופכת לבן (או יותר נכון בת) בית שם אה? ג. טלי- היא די מאמי - אני אוהבת אותה בכל אופן ד. הזכייה של צחי? תראי את כל ההודעות שבעמוד ותביני שאת לא לבד בצער על זכייתו של צחי. ה. ערסים? מה לעשות מדינתנו הקטנה שופעת בהם......

Ronush14

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני כ"כ שמחה שלא שכחתי לתת לו את המכתב! (לנוסבאום) זה היה מכתב ממש מושקע... דף שלם... והפעם בכתב יד...חחחח עם תמונות שלו מהצ'אט ומאקיזט וזה

beny20

New member
למה צחי?!!!?! יוסי וטירן יותר טובים

אני גם ההיתי בארנה היו שם כמה בנות קטנות ממש מעצבנות שכל פעם הן צעקו בעעע בכל אופן הקטעים של יוסי וטירן ושל הדר היו מצחיקים של צחי היה קטע ממש חלש ודופה כרגיל

Velma Kelly

New member
../images/Emo70.gifגם אני הייתי

הייתי ב- VIP וישבנו מאחורי המשפחה של צחי (יש מישהו שהם לא הביאו?) וישב לידנו אחד שידע כ-ל מה שהולך לקרות כי הוא חבר טוב של יוסי ומיכל והוא סיפר לנו דבר עליהם.. שאלנו אותו מי נחמד ומי לא, ואז שאלתי אם טלי באמת לא נחמדה כמו שהיא נראית - הוא עצר שניה. חשב ואמר שכן - נו, בדברים כאלו יש לי עין אני לא טועה. רציתי באמת לתפוס אותה לשיחה מילה אחת או שתיים אבל החזיקו אותי
היחידה שעברה לידנו הייתה מירב אז הצטלמנו איתה. אבל נוסבאום אמר לנו שהוא ידבר איתנו מאוחר יותר (מה שלא קרה) אז רק צילמנו אותו ובסוף באנו לפורמן כשהוא היה על הבמה ואמרנו לא שיצטלם איתי אז הוא אמר שהוא לא יכול לרדת מהבמה וסתם עשה לנו פוזה מצחיקה - חמוד. הוא נראה הרבה יותר טוב מחוץ למסך
גם התאומים קיבלנו ח"ח על הגלח - יפה להם, הולם אותם. איך מבדילים עכשיו
דווקא רציתי שצחי יזכה. ודיי הבנתי את זה בשניה שראיתי שלקיציס יש 2 מדליות ביד - כמה המשפחה שלו השקיעה בבלונים ובחולצות! אתם בטוחים שעמישב נחשבת כשכונת "עוני"? לדופה לפי דעתי לא הגיע מקום 4, אלא 3. הדר נתנה הופעה טובה היום אבל עד היום היא לא הייתה משהו,רק בסדר. לאומתה דופה היו טובים ונשארו מעולים. אאז פה משהו התפספס.. השאר הכל היה מדהים
קיציס מצחיק
שיר ששרו עליהם שהם עלו על הבמה היה גדול
אבא של צחי כזה חמווווד
אח של צחי קופי שלו
ממש
והיה ממש ממש כיף
תמונות
בקרוב

Velma Kelly

New member
נראה לך שראיתי מישהו מסביב?

חוץ מאלו שצעקו כל הזמן "שליישת דופהההה" גם הם בקושי.. לא ידעתי בכל שאתה שם:) Sorry pal, פעם הבאה;)

Ronush14

New member
איך היית ב-VIP../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כיף לךךךךךךךךך!!! רק חבל שישבת מאחורי המשפחה המוזרה והמפחידה הזאת
חחחחח וכן מירב הייתה כזאתי חמודה! היא רצה כזה אל כל מי שקרא לה ודיברה איתו וזה.... ואז היא גם באה אלינו ודיברה איתנו... והיה קרוב אלינו מישהו שהוא קופי של שראל! ממש מצחיק! והיא התחילה לצעוק:"שראלללל בוא! יש לך פה תאום!"
בקיצור היא הייתה ממש חמודה... מהתוכנית חשבתי שהיא אנטיפטית כזאת.. והיום היא הייתה ממש נחמדה!

JennyKalender

New member
ה"תאום של שראל" הוא בן דוד שלי!

זה היה ממש מגניב, ויש לי תחושה שמירב התלהבה מזה יותר משראל, כי כשהלכנו אח"כ לדבר איתו הוא בקושי התייחס...

Ronush14

New member
חחחחחחח באמת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא ממש דומה לו! ובאמת מירב התלהבה מזה יותר משראל... שראל בכלל לא התייחס כשהיא קראה לו!

Ronush14

New member
אוףף כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה לי אין פרוטקציות בשום דבר

Ronush14

New member
מקום שהיה באמצע שבו היו

כסאות... וזה היו המשפחות/מתמודדים שעפו/אנשים מההפקה או כאלה עם פרוטקציות
ואנחנו היינו מעוכים על הרזלים שמסביב ל-VIP

prophecy girl

New member
באיזה צד היית?../images/Emo21.gif

מאחורי המשפחה של צחי או מאחורי המשפחות של יוסי וטירן?

Ronush14

New member
באזור של המשפחות של יוסי וטירן

אבל יותר מאחורה... די קרוב למצלמה שעמדה שם... מאחורי המשפחה של הדר... שכל פעם שאמרו את השם שלה הם דחפו לי שלט ירוק מול הפרצוף

למעלה