חזרתי מהבארבי!!!

Vdrums

New member
חזרתי מהבארבי!!!

הופעה פשוט מדהימה. ברי יובל ואהוד בגיטרות אקוסטיות ואביתר בפסנתר. אביתר ואהוד עלו, אח"כ עלה ברי לבד עם ככה זה ועוד חוזר הניגון, ואז הצטרף אליו אהוד, אח"כ עלה יובל שר שני שירים ואז עלו כולם. אני יעלה את רשימת השירים אם תרצו, אחרי שתלשתי אותה מריצפת הבמה, וגם קיבלתי מפרטים מברי, יובל ושלומי ברכה שעבר בסביבה
המקום היה מפוצץ והיה ממש כיף, מי שלא בא ממש הפסיד הופעה נדירה.

Vdrums

New member
בקשר למשינה. אז כן, ../images/Emo13.gif

שלומי ויובל אמרו שזה כנראה מה שיהיה... (שניהם היו עם בירות)

מוסיף טיפה

אני הייייייייייתייייייייייייי הופעה ראשונה שלי בכלל ופשוט נהנתי מכל רגע היה פשוט אדיר ברי מופיע פשוט מצויין בניגוד ליובל ואביתר שהיו קצת מיותרים והייתי מעדיף שירים של ברי במקום השירים שלהם אבל בעקרון היה פשוט אדיר

ועוד כמה דברים שרציתי להגיד ושכחתי

בהתחלה חשבתי שבגלל שהמופע אקוסטי ושהגענו חיפשנו את התופים ולא מצאנו אז פחדתי שיהיה צולע משהו אבל התבדתי(ככה כותבים?) והיה פשוט מעולה, ברי צריך ללא ספק לעשות יותר אקוסטי מהסוג הזה. בעקרון כל ההופעה היתה בפורמט של מישהו אחד מנגן את השיר שלו והשאר מאלתרים בטרוף על הגיטרות ומוסיפים מילה פה מילה שם פשוט ראית על הפנים שלהם(בייחוד על ברי) שהבן אדם פשוט נהנה מכל רגע אבל שהוא לא ממש מכיר את המילים של השירים של האחרים ולכן חוץ מהגיטרה שלו(שהיא מעולה מספיק) הוא הוסיף את הוואווו וואוו שלו בקיצר השירים של ברי ואהוד הטריפו את כולם ויובל נראה כאילו הוא לקח משהו... יש לי הרבה דברים על להגיד על ההופעה אבל כושר הביטוי שלי פוגע בי אז אני אשאיר את זה לאחרים... שורה תחתונה:פשוט אדיר

סתם אני...

כותב אבל הוא נראה לא קשור ולא מחובר וגם השירים שלו דכאוניים מדי... ברי ואהוד היו יותר טובים

Vdrums

New member
אממ..

ברי ואהוד אכן היו ענקיים ובאמת תותחי גיטרה. ביצועים מטורפים. אביתר לא היה מיותר בכלל, יש לו קול ממש מגניב ומוסיף המון, יובל היה די מסטול, ראו את זה וגם שדיברתי איתו אח"כ הוא היה מעופף, אבל הוא עדיין מלך!!! ובכלל משינה מתאחדים

גבר...

אתה היית מאלה שעמדו ממש ממש ממש ממש ממש על הבמה?? תראה, הם לא היו מיותרים אבל היה עדיף שירים של ברי או אהוד במקום חלק מהשירים של יובל(חוץ מהשיר ההוא עם הירח ממרג' עיון, לא יודע איך קוראים לו,לא יכול לצאת מזה אולי?)

Vdrums

New member
טוב תראה, על טעם וריח אין

להתווכח. אני לא מוריד מערכם של ברי ואהוד חלילה אבל יובל עומד איתם באותה שורה וגם אביתר מבחינת יצירה. זה שהם גיטריסטים מוכשרים יותר זה נכון. יובל מנגן רק אקורדים ולא נותן סולואים וכו'. והוא תמיד היה ככה. הוא קודם כל זמר אח"כ נגן (לפעמים) לשיר קוראים לא יכול לעצור את זה.

חס וחלילה חלילה וחס

אין שום וויכוח על גדולתו של יובל וראיה לכך היא שאני עדיין שומע את משינה(הופעת פרידה 1995) ונהנה מכל רגע פשוט ספציפית אתמול הוא לא היה משהו

שמח לשמוע שנהנתם ../images/Emo9.gif

אז איזה שיירם היו? תביא מפרט אחד אחי
אגב מישהו לקח מצלמה איתו? שתפו אותנו ויזואלית

Vdrums

New member
רשימת השירים:

ואתם יכולים לקלל אותי חופשי שלא לקחתי מצלמה. טיפש אני... אהוד ואביתר: יש לי סיכוי אל תפחד עולם קשוח ברי: ככה זה עוד חוזר הניגון (ביצוע מדהים) ברי ואהוד: עיר של קיץ בואי הביתה הנה היא באה איש ציפור עיר מקלט בגלגול אחר יובל: אין מקום אחר ואח"כ הוא עשה את נשאר במקום למרות שברשימת השירים זה לא כתוב. כולם: מתי נתנשק (השורה "אופס אני גומר..." נעלמה לה משום מה
) 77 מנגנה זוכר תחזור תחזור אסתר פה הם ירדו מהבמה וחזרו להדרן כמה יוסי איך כש... ממשיך לנסוע לא יכול לעצור את זה לאהוד נקרע מיתר... וזהו

למעלה