חזרתי מדרום הפסיפיק !!!

Eldad H

New member
חזרתי מדרום הפסיפיק !!!

זה כל שנה או שרק השנה במיוחד הישראלים מציפים בהמוניהם את ניו-זילנד ?!? פשוט מדהים לשמוע עברית בכל פינה נידחת של המדינה הנפלאה הזו ולראות איך עדיין כל ההי"טים לא כורעים תחת העומס... יש לי קצת תמונות מOZ, אבל המסה העיקרית מניו-זילנד עוד לא פותחה עדיין לCD-ROM.

liti

New member
ברוך שובך!

ממתינים לראות את התמונות ולקרוא חוויות.

syair

New member
שדים טזמנים

אני ראיתי שדים טזמנים בגן החיות בלונדון. איפה אתה ראית אותם? בטבע או בגן חיות?

Eldad H

New member
משהו באמצע...

הייתי בטזמניה והיה מעיין "משק חי קיבוצי" (אם ניתן להגדיר זאת כך) לא רחוק מהעיירה פורט ארתור שבדרום האי. אמנם הם בשבי, אבל הם בסביבתם הטבעית והם מגודלים רק הם ועוד כמה קנגרויים ו-וולאבים באותו מקום. כך שלא נוהרים לשם המוני אנשים מדי יום, מה שמאפשר להם גם לשמור על שפיות... שדים טזמנים, כידוע, פועלים בעיקר בלילה ולכן היה לי קשה לראותם בטבע.

syair

New member
שאני חושב על זה

נדמה לי שראיתי אותם בגן החיות בסן דייגו (אחד מגני החיות המפורסמים בעולם), אבל הייתה לי מצלמת פוקט עם עדשת 35 מ"מ, ולכן אין לי מזכרת מהם.

Eldad H

New member
משהו באמצע...

הייתי בטזמניה והיה מעיין "משק חי קיבוצי" (אם ניתן להגדיר זאת כך) לא רחוק מהעיירה פורט ארתור שבדרום האי. אמנם הם בשבי, אבל הם בסביבתם הטבעית והם מגודלים רק הם ועוד כמה קנגרויים ו-וולאבים באותו מקום. כך שלא נוהרים לשם המוני אנשים מדי יום, מה שמאפשר להם גם לשמור על שפיות... שדים טזמנים, כידוע, פועלים בעיקר בלילה ולכן היה לי קשה לראותם בטבע.

למעלה