חזרתי מגמניה!!!

little bony

New member
חזרתי מגמניה!!!

ממש נהנתי שם! בכל פינה יש חנות איפור.. וגם חלק ממנו ממש ממש זול.. ממש התגעגעתי אליכם!! גמר חתימה טובה וצום קל לכל מי שצם!

KerenWelling

New member
ברוכה הבאהההההההה

אל-תגידי-שניו יורקר ופימקי לא מדהימות!!??! באלוהים שפעם הבאה שאני אקפוץ לשם אני קונה ה-כ-ל!!! וחרשו על H&M בטירוף!!!! הרוב שם בכלל לא מיוחד...יש את הפינות של החנות שהם פתאום מפצצים במשהו ככה טוב חזק ומ-ד-ה-י-ם! אבל השאר דיי רגיל כזה...

RReuTT

New member
ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

ספרי לנו מה קנית... אם קנית..

little bony

New member
בטח שקניתי!

אבל לא הרבה קניתי צללית בצבע סגול וסגול בהיר יותר אחת כתומה עדינה לק שחור לק סגול כהה ולק כתום בהיר הצלליות הסגולות לחברה שלי וגם הלק השחור

vashla

New member
כתום?!

כאילו יש לי לק כתום של פנינה רוזנבלום שאני מאוד אוהבת אבל צללית? תמיד כתום וצהוב על הפנים נשמע לי זוועה, מצטערת אבל ככה זה נשמע.

little bony

New member
כן כתום!

אינ מערבבת את זה גם אם צהוב וירוק.. ולא תאמיני! העיניים שלי כחולות אפילו! נכון זוועה?? אני צוחקת זה כתום עדין כזה.. מורגש יותר כורוד.. צבע מקסים, אם תראי תואהבי

מה הבעיה עם כתום תיראי...

אם את קצת בהירה ולא חומה מדי זה מאוד יפה! או שאם את מתאימה לזה בגד כתוב או לבן זה גם מאוד יפה! תנסי!

RReuTT

New member
סתם שתדעי...

עם כתום וצהוב אפשר לעשות המון, זה פשוט יפה. אני מאוד אוהבת שילוב של צהוב עם בורדו או שחור עם כמה שזה נשמע צבעוני מידיי, זה ממש לא. ושילוב של כתום וורוד זה פשוט מדליק! תנסי פעם ותיראי.

vashla

New member
כתום וורוד זה אחד השילובים

היותר יפים בעיניי.. אם זה כתום בהיר, אז סבבה, שימי את זה על העפעף התחתון ועל עצם הגבה ורוד כזה זועק, מזעזע.. -זה צריך להיות מדהים! !

למעלה