חזרתי מגיאורגייה

חזרתי מגיאורגייה

היה מרתק, מאלף ומעורר מחשבות. אחד הסיורים המרתקים שעשיתי מעולם . יש הרבה מה לספק על הפן החברתי והכלכלי הנוצרי והיהודי הקומוניסטי והקפיטליסטי, על אהבת האדם ושנאת הזר, על הישראלי היפה והישראלי המכוער, על נופים מדהמים וכעור מפלצתי, על אנשים אוהבי חירות ועל עצלות מסואבת על מסורת וחדשנות, קדמה וריאקציה, אוכל מדהים וכוסברה נתעבת. ארץ של סתירות. בפרומו חסר בושה, את רוב סיפוריי אספר רק בקומונה שבחתימתי, אבל גם כאן אספר לכם על יהודי גאורגייה, על בתי הכנסת המופלאים, על אהבת ישראל, על דוד ותמר, על הגיאורגים הפוצחים בשירת הבה נגילה, על צידוניה , על אליהו, על סלעי הפלא מירושלים, על כנסיית ציוני, על ישו שנולד נוצרי, על נפתלי האשכנזי הפליט מאבחזיה, על הקברן הארמני הממתין ללא הרף לרגע בו יעסוק שוב בקבורת יהודים, ועל בריוני נבחרת ישראל ברוגבי. ועל הלילה ההזוי שלי אמש בו רקדתי עם ולדימיר הארמני השיכור, ועם דינרה הגרוזינית שחזרה מאשדוד לטביליסי

גנגי

New member
רוצים תמונות!

ורוצים גם שכשתספר, תיתן לנו קישור. (זה ה"אנחנו" המלכותי, שיהיה ברור.)

הוד מלכותכן

כרגע אני מתאר בקומונה שלנו את המקום היחידי בעולם בו עדיין שוררת הערצת סטאלין - עיר הולדתו גורי

אלי ו.

New member
לא כתבת שאתה נוסע לגרוזיה?

מה זה הגיאורגיה און מיי מיינד הזה?

מסתבר שגרוזיה היא מילה גסה

ונשיא גיאורגיה בכבודו ובעצמו פנה לישראל וביקש להפסיק את השימוש בגרוזיה שהיא מילה של הרוסים השנואים....

טופז2

New member
כמה זמן

ארך הסיור הזה? את זה אתה בודאי מכיר
Georgia, Georgia, the whole day through Just an old sweet song Keeps Georgia on my mind Talking 'bout Georgia I'm in Georgia A song of you Comes as sweet and clear as moonlight Through the pines​

טופז2

New member
זמר הנשמה

מייקל בולטון כמדומני שר אותו במקור. מצטערת שאיני יכולה לצרוב את השיר הזה. האם יש ברשת למיטב ידיעתך אפשרות לשמוע את השיר הזה מבלי להוריד?

טופז2

New member
איזה יופי! תודה ../images/Emo140.gif

אינני יכולה לצרוב במחשב הענתיקה שאיתו אני גולשת, והביצועים ששלחת הם ממש פינוק עבורי! תודה

אלי ו.

New member
מייקל בולטון לא שר כלום במקור

להבדיל אלף אלפי הבדלות, הוא דומה לריי צ'ארלס שמנכס לעצמו שירים של אחרים. השיר הזה מזוהה מאוד עם ריי צ'ארלס אבל במקור הוא של מישהו אחר.

למעלה