בשלב שבו אני מציגה מוצקים
תמיד הקפדתי להציג אחד אחד.
כך שאם יש סיכוי שתתפתח תגובה מייד אדע למה.
כאשר את נותת מזון מבושל עם מספר רכיבים שהיא עדיין לא מכירה
וחו"ח פתאום יש פריחה...אדמומיות,...חשש למשהו. את לא יודעת ממה זה ואז בכל מקרה
את צריכה לחזור אחורנית ולהציג אחד אחד.
אז אני פשוט...מונעת את זה.
אם בא לך לתת אפונה מעוכה (כפירה זה ממש מעולה), תבשלי את האפונה
רק במים, היא לא צריכה מלח , פלפל או שום, תמעכי ותתני לה כטחון.
אם עובר בשלום , אז בפעם הבאה תכיני עם רסק או עגבניות טריות מבושלות.
(אישית אצלי עד היום מס 3 רגישה לרסק עגבניות רגיל , הידים שלה הופכות אדומות ומגרדות ) זה גם קורה לה מעגבניות שרי למיניהן...
והיא לא מוגדרת אלרגית
כאשר מכינים מרסק אורגני או עגבניות טריות
אין שום בעיות .
בוודאי שכוס פטנט מקטינה את הסיכוי להעדפת בקבוק , כי היא לא יונקת
מהבקבוק, אלא לוגמת מקשית או מהכוסית - זה משהו אחר. זה לא
מדמה את השד וזה לשתות אחרת .
תמיד הקפדתי להציג אחד אחד.
כך שאם יש סיכוי שתתפתח תגובה מייד אדע למה.
כאשר את נותת מזון מבושל עם מספר רכיבים שהיא עדיין לא מכירה
וחו"ח פתאום יש פריחה...אדמומיות,...חשש למשהו. את לא יודעת ממה זה ואז בכל מקרה
את צריכה לחזור אחורנית ולהציג אחד אחד.
אז אני פשוט...מונעת את זה.
אם בא לך לתת אפונה מעוכה (כפירה זה ממש מעולה), תבשלי את האפונה
רק במים, היא לא צריכה מלח , פלפל או שום, תמעכי ותתני לה כטחון.
אם עובר בשלום , אז בפעם הבאה תכיני עם רסק או עגבניות טריות מבושלות.
(אישית אצלי עד היום מס 3 רגישה לרסק עגבניות רגיל , הידים שלה הופכות אדומות ומגרדות ) זה גם קורה לה מעגבניות שרי למיניהן...
והיא לא מוגדרת אלרגית
אין שום בעיות .
בוודאי שכוס פטנט מקטינה את הסיכוי להעדפת בקבוק , כי היא לא יונקת
מהבקבוק, אלא לוגמת מקשית או מהכוסית - זה משהו אחר. זה לא
מדמה את השד וזה לשתות אחרת .