חזרתי מבודפשט

אבי567

New member
חזרתי מבודפשט

אתמול.כבן ליוצאי הונגריה ,בפעם הראשונה.ביקרתי בכל האתרים ,אבל חמישה ימים אינם מספיקים.מזג האויר היה נפלא .תודה לטומי וחברי הפורום שעזרו לי לפני הנסיעה בשאלות אודות מלון נובוטל קונגרס.אכן זה מלון טוב הממוקם בבודא אם כי לא במרכז.התחבורה מצויינת.ליד המלון ישנו קניון חדש בשם "מם" ובו מגוון חניות מסעדות ופאבים.המחירים גבוהים מאד והמסקנה שבודפשט אינה המקום הנכון לקניות.לקחתי סיור בעיר שהועבר בעברית בצורה מצויינת ע"י בחורה יהודיה מקומית .בביקורי הבא בהונגריה אני מתכוון לצאת למסע"שורשים" באזור "סאגד- מאקו" לאחר שאכין היטב את המסלול כולל איתורים שונים.

יוליקה

Member
מנהל
טעם של הונגריה

זה מה שהזמנתי מבעלי שיביא לי. עושה חשק למישהו?

טומי*

New member
===11===

והאנדרטה בחצר כל התמונות מחבר קיבלתי הערב מבודפשט

ברק 188

New member
טומי תמונות יפות,

יש לי גם הרבה תמונות והסרטה וידיאו מהביקור שלי שם, כמובן חתמתי בספר האורחים בשמי ולזכר כל משפחתי שלא הכרתי אשר שניספתה שם בשואה.

יוליקה

Member
מנהל
חבר'יה, ממש "נעלבתי" מההתעלמות

מיצירת "האומנות" שיצרתי בתמונת התבלינים.

עב

New member
יוליקה, זה לא פורום תרבות פולין

כאן לא נעלבים. התבלבלנו משפע התמונות שנחת עלינו סתם ככה. התמונה יפה ואנו שואלים מתי יגיע היישום ובעיקר ההזמנה לארוחה

agibagi

New member
יוליקה, לא לקחת ללב !

לפני שבועיים אני גם עברתי אותה הרגשה כמוך אני גם בפורום אחר. לקחתי ללב שלא כתבו לי. מאז אני עובדת על עצמי, מי שנותן יחס טוב גם מקבל ממני יחס טוב בחזרה. לא לכולם יש מה להוסיף או עסוקים בדברים אחרים, אני תמיד אסתכל ואשיב לך , לפעמים המחשב תפוס אז איתך ה-
המשך יום נעים והמון בריאות

למעלה