חזרתי מאתמול

אנבלrh

New member
עזוב אותך מערסונים

הם עדיין בהתלהבות של TS? א ב ל יש לי חבר לשעבר שקנה עכשיו נינג´ה ZX6 אבל צריך שעות כדי לשכנעו לצאת לטיול עם כולם

linoy

New member
אנבלית היקרה

ובכן...אתמול לאחר שהבנתי שחברה שלי דפקה לי ברז אירגנתי לרגל טו´ באב טיול לילי עם כמה חברים לראות את הזריחה מהמצדה (לא משנה שסוגרים את המצדה ב17:00 בגלל הביטחון) אז ראינו את הזריחה מים המלח...בקיצור10 דק´ לאחר שכבר סגרנו על שעה שריאל שולח לי הודעה שהתפנה מקום אצלו..(ממממ מעניין מי בסוף ויתרה??!!) אבל היה כבר מאוחר לוותר על הטיול עם החברים למצדה. בקיצור.. הנני כאן והם ודאי בבריכה בדברת!! כל הכבוד לשריאל והתיזמונים שלו!

אנבלrh

New member
לינוי געגועים

טוב, לדעתי לפי המצב שהיה פה אתמול, מיס מור היתה זו שויתרה. כל הכבוד על התושיה לינוי, לי יצא להיות עם ידיד ותיק פאב של אקי אבני (אלק) שותה לשוכרה, ובסוף הלכתי לישון. ובבוקר זה במקום להנות מהרוח הנושבת על פני, (שימי לב לא מכה על פני 500 סמ"ק למה אפשר לצפות כבר) אני טובעת פה בשאלות יחס מפגרות של הפסיכו

linoy

New member
../images/Emo8.gif

דרך אגב.. אם כבר העלת את אקי אבני.. ראית אותו...? שמעתי שהוא נמוך..(קצת אכזבה)!! חבל שלא נסעת עם הGS ומקסימום היית חוזרת הביתה עם מישהו אחר..(600 ומעלה)

אנבלrh

New member
לא נעים

למרות שהוא מת מזמן לגבי אקי נראה לך שביום האהבה אין לו מה לעשות חוץ מלהיות בפאב החדש שלו את רוצה שסנדי תסרס אותו, חוץ מזה הוא כזה לקק שהוא לא יפספס את ההזדמנות להפתיע את סנדי ה"מעודנת" והממש לבבית

אנבלrh

New member
שימי לב

על מה אנחנו מדברות פה פה, בפורום של האופנועים, אנחנו צריכות להתבייש לנו

linoy

New member
חשבתי על זה

אבל זה היה בלתי נמנע...מבקשת סליחה מכל גברברי החדר... את השיחות האלה אני ואנבלית נמשיך בפורום "רכילות" או משהו!!

אנבלrh

New member
מי מחשבן ../images/Emo3.gif

אגב, מה סיפורך? למה לך אין אופנוע? יש רשיון? מה? סה"כ אנחנו רוצות לשאוב קצת מההילה הגברית שהגברים משרים פה בדיבוריהם על אופנועים מנועים ישבני ונועים וכו´
רק שתביני הפרצוף מתפקע כרגע מצחוק, פשוט מתגלגל

למעלה