חזרתי מאיטליה - Tortuga

YoavR

New member
חזרתי מאיטליה - Tortuga

היי חברה, ובכן - שבוע שעבר חזרתי מאיטליה - צנחתי במקום בשם Skydive tortuga. המקום מדהים - צמוד לעיר Arezzo ב Toscana - חבל ארץ יפייפה (חלק מהסרט "החיים היפים" עם רוברטו בניני צולמו בעיר זו). ה DZ החליט לגדול - בחצי שנה האחרונה יש לו שם פילטוס וגרנ-קאראואן, מספיק 3 צנחנים בשביל שיעלו !!! הצניחות מ 15,000 רגל ... אולב, ובית סיפרו - The first school of modern skyflying עם סטפניה ומנואל בחרו ב DZ למקום מושבם הנוכחי. היה מדהים - אנשים מקסימים ומסבירי פנים (הזמנתי מקום מראש בבנק האוס, 12 אירו ללילה, כשהגעתי כולם כבר הכירו את השם שלי והגיעו אלי להציג עצמם !!!) ממליץ בחום - כל מי שמעוניין שידבר איתי - כי כישרון הכתיבה שלי יעשה עוול לחוויות שעברתי שם ולאנשים המדהימים והמקום בכלל. יואב

YoavR

New member
הודעה זו רק לרון !!!!

ג'וליו, רוב וברברה מסרו ד"ש

DiaboliCm

New member
יואב !!!

תקשיב, קודם כל אל תמכור לנו פה דברים... אנחנו יודעים שאתה לא נשלחת מטעם החיפוש אחר השמיים. יום אחד חטפת מאנצ'יס רציני לפיצה והחלטת להסביר לבוס למה קידום החברה יועיל באיטליה, וכשיו במקום לדאוג לאחים שלך למספרי טלפון תקפים של נציגות אירופה היפיפיה אתה חוזר עם סיפורים על DZ שאין לנו כסף לסוע אליו ?!?! אני אגדיר לך יעילות בהזדמנות אחרת שמים כחולים יאיר (שם בדוי)

למעלה