חזרתי מאוכזבת

av_i_va

New member
חזרתי מאוכזבת../images/Emo4.gif

חזרתי מאוכזבת מביקור בחנות שכל כך המליצו עליה. פנינת האומן בלב המפרץ. קודם כל, הבעלים כמובן לא היה. מצאתי במקום 2 מוכרים - בחור ובחורה, שכל עיסוקם היה להתווכח בינם לבין עצמם, בציחקוקים - מי יכין קפה למי. כשביקשתי עזרה, נענתי כי מיד מישהו יתפנה ונעלמו בחלק האחורי של החנות. לגבי המבחר: מבחר דל מאוד לגבי רוב הדברים שרציתי לקנות. צבעים אקריליים... אולי 12-14 גוונים דבק פורצלן - אין דבק מפיות (לבדים) בדיוק נגמר תוחם זהב. גוון אחד בלבד (קיימים 4 גוונים) מפיות כמות - אבל לא מבחר. צבע טוליפ זהב. ישן ויבש. כשהערתי על כך מאוחר יותר נאמר לי שאין ביקוש למוצר ולכן הוא עומד כבר הרבה זמן על המדף. נניח... מאחר ובאתי לא רק לקנות אלא גם "קצת לבדוק", הרי לכם אזהרה: אני לא מכירה את בעל הבית ואינני יודעת מה הידעות המקצועיות שלו. אך אם תזדמנו למקום - חלילה לכם להסתמך על מה שהמוכרים "מוכרים" לכם. אין להם צל של מושג על מה הם מדברים!!! דוגמאות? כששאלתי איך עובדים עם דבק מפיות על בד (התעקשתי למרות שלא היה להם במלאי) נעניתי כי יש למרוח את הדבק על המפית ואחר כך להדביק את המפית לבד. שאלתי אם היא בטוחה במה שהיא אומרת ועל כך "שלפה לי תשובה מהמותן" אם תמרחי את הדבק על הבד ואחר כך תדביקי את המפית, יראו את עודפי הדבק על הבד כי הדבק מצהיב קצת. אז לידיעתכם, זו שטות אחת גדולה ואם כל התשובות שם כאלה.... (המבין יבין) לבסוף קניתי מנגנון לשעון, כמה חרוזים ו-2 מכחולים הגעתי לקופה ובגאווה רבה, אני שולפת כרטיס מועדון. נו טוב - כצפוי - לא ידעו על מה אני מדברת. ביקשתי שיצלצלו לברר עם הבעלים ועל כך שוב נעניתי ב-"אדיבות" מה את רוצה? כל הקניה שלך זה פחות מ 100 ש"ח. בשביל זה אפילו לא שווה להתקשר. התעקשתי. התקשרו. קיבלתי הנחה. יצאתי עם אנחה.
 

לילך1

New member
וואו...................

דווקא שאני היתי אצלם ...הם היו נחמדים מאד...אמנם לא שאלתי שום שאלה קניתי מה שרציתי אמרתי פורום אומנות ...והלכתי טוב שעשית להם בוחן פתע !!!!!!! טוב לדעת !!!!!!!!! וסתם לידע כללי איך באמת מדביקים מפית על בד???????
 

psa

New member
היי אביבה ,לעומת זאת ,לעודד אותך

הייתי היום ב"ארטא". ראי שרשור קודם שלי בשם: "בשורות" קניתי שם ב70+ ש"ח וקבלתי הנחה ואפילו בלי כרטיס . קראי את השרשור
 
וחברה סמוייה שלי קיבלה הנחה בחנות

עולם יפה מעץ, בסלמה, אפילו בלי הכרטיס! היא רק אמרה שהיא מהפורום
 

dili

New member
גם אני שמתי לב לחוסר בגוונים

הייתי בחנות בקרית מוצקין שנקראת אומנות ודעת, חנות פיצית ודחוסה, אבל הצלחתי לראות שיש להם הרבה יותר גוונים! לגבי שאר הדברים, אף פעם לא שאלתי אותם על טכניקות וכו´, כך שאולי נחסכה ממני פדיחה
אגב, הבנתי מכמה בנות פה שהם עושים גם סדנאות...אז מה זה אומר על הסדנאות שלהם? אולי לא שווה לעשות שם סדנא?
 
למעלה