חזרתי מאודים עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!

כן אוסטין אכן מדהימה!

אבל היא תוקעת ספידים!!! דרורי!! רכבת ממש יפה! התמודדת איתה טוב!

angel457

New member
תודה ממוש... נשיקה ../images/Emo25.gif...

וגם את רכבת מאוד מאוד מאוד מאוד יפה!!!!!!!!!!! למרות ההפלות!!! יאללה חפיף!! לא כל תחרות זוכים!!! ואני מקווה לראות אותך בעוד תחרויות!!!... וטאורה כזה פשוששששששש!!!! אין התאהבתי בו1!!! איזה ממי הוא וגם נפוו...

שיו היה באודים סוס מדהים קראו לו

וולדאן!!! מדהים צבע מהמם!!!!!!!! מזה מתוק הילדה שרכבה עליו רכבה יפה נורא והיא זכתה במקום כל שהוא!

דורון את יודעת שטאורה נראה הרבה

יותר גדול בתמונות מאשר במציאות כאילו ממש הרבה יותר גדול!

angel457

New member
נכון!! כנסי סתיו.........

טאורה באמת יותר קטן במציאות מאשר בתמונות.... וראיתי את וולדאן!!!!!!! סוס ענקיי!!! והוא מאודים... וגם דיברתי קצת עם מי שרוכבת עליו שהיא הוציאה אותו מהאורווה... סוס מהמם!!!!

גם אני דיברתי איתה היא ממש חמודה...

היא נורא שמחה שהיא עשתה סיבוב נקי.........................................

כן! כל הזמן עברתי ליד התא שלו!

איזה מ-ה-מ-ם!!! כזה מין אפור שחור עם פס על הפרצוף!!!!! איזה מקצה היא התחרתה? וקצת דיברנו איתה... חח דרור זה היה שהיינו ביחד
ותודה.. טאורה נראה די רע בתחרות... מוזר.. אבל נפו היה מהמם! טוב אבל זו רק תחילת דרכו.. ויש לו עוד דרך ארוכה... וטאורה נראה גבוה בתמונות? יופי!!!!! לפחות איפשהו הוא לא גמד
ובאמת ההפלות זה כלום.. חליק

angel457

New member
חחח נכון דורון... שכחתי ש....

היית איתי שדיברנו איתה...

angel457

New member
כן... ולא הלך לי משהו!!!!! אהה ו...

אבא שלי צילם אותי בוידאו וראיתי שאפשר לעשות תמונות דיגיטליות.. אז אני אנסה השבוע עם אבא שלי לחבר את המלמה למחשב ולהעביר תמונות דיגיטליות ואני ישים אותם פה... לא מבטיחה!!!

אוי... לא נורא קחי../images/Emo140.gif

ואל תהיי עצובה.... יהיו עוד תחרויות ותצליחי יותר!!
ותשימי או שתשלחי לי!!

לכול רוכבי כנות....

יש למישהו פה תמונות של בובי ושל שאדו כשהם עומדים ולא בפעולה כלשהיא שאפשר לראות אותם ברור יותר?!!?

למעלה