חזרתי לשניה..

Eskimo1

New member
חזרתי לשניה..

האמת אני שמח לעצבן ילדים חסרי כל אתיקה של התנהגות בפורום. צדיקה בסדום אחת שגם החליטה שמשתמש חדש חייב לבדוק אם הנושא שלו נידון כבר. אני אסלח לך בגלל שאת ילדה (ראיתי בפרטים) וגם מזל דלי
רק מה? השרשור שלכם היה לעניין, ממש!!!! זה פורום טראנס לא?! אז תעשו טובה לרשת ולכו ללמוד איך להוציא משהו מפורום עם ייעוד מסוים. חבל \ אולי אם הייתי מתקבל יפה יותר הייתם מרוויחים המלצות לטראקים שתשמעו עוד שנה בערך...ואולי הייתם גם יודעים מי אני כי אני בטוח מרקיד חלק מכם (נקווה) . BOOM

אבל אתה תקפת אני ראיתי את הפתיחה

שלך היא הייתה גרועה... אוליי נעשה פה סולחה ודיי? אם אתה לא ילד כהגדרתך , אתה בטח יודע שאפשר לשכח ולהתחיל שוב לא?

חח

אין מצב שאני מביאה את השלום.. אני שייכת לתחום ייצור הבלגן ... מכיר את המשפט "לי הכל קורה"... כתבו אותו עליי :) אבל תכל'ס.. מה הפקינג קטע הזה? מה זה גנון של שמעון, כל רגע יש לו מה להגיד על הפורום. אני חושבת שביקורת בונה זה סבבה. אבל לא אוהבת שתוקפים.. לא בא לי טוב. וכנראה שמאד מעניין אתו לקרא פה אחרת לא היה כותב פה. ואני מציעה באמת חלאס עם שטויות ... קצת רצינות ..לפורום יש יעוד מסויים ומי שלא ניראה לו שלא יהיה פה ומי שניראה לו שיביא אותה בזרימה...

skazi113

New member
אסקימו לדעתי באתה בפוזה של אני..

המבין אני היודע באתה בתור קובע עובדות ופה אנשים יש להפ פיוז קצר כפי שראיתה ולא צריך להביא הודעות כאלה מעצבנות..(עגב גם אני היתי כה בהתחלה עם הודות געבטניות כאלה) עכשיו ספר מי אתה אתה סתם משאיר אותי במתח פצצות....

GallaxY

New member
בן אדם אתה מוזמן להיות פה

ולהגיב ולהשתתף רק תבדוק לפני שפותחים נושא חדש

M i l k

New member
די.. די כבר..

חשבתי שאתם דווקא אנשים טובים.. אז תביא לנו המלצות למשהו שנשמע עוד שנה.. למי אכפת.. מוסיקה עושה את הבן אדם? מהטון המתנשא שלך הייתי מצפה לקצת בגרות.

eranle25

New member
אם לא היית פותח את הפה שלך

בפורום כמו ג'ורה אולי היית מתקבל אחרת....

THE BLACK MAMBA

New member
ידיד יקר אני מתקשה להאמין שאתה בן

28 אני ממליץ לך להחליף את הכינוי שלך, (ולא בגלל אסקימו) להכנס בכינוי אחר, ולזרום איתנו בפורום, ותראה כמה זה פורום ידידותי נחמד ומגניב .

למעלה