חזרתי לקצת..

חזרתי לקצת..../images/Emo184.gif../images/Emo184.gif

הרבה אז אחרי איזה חודש שאני חולה ככה לסירוגין..ונשאר בעבודה כי חייב וכשהמצב הבריאות החמיר באמת ..אז לקחתי לי חופש מחלה של שבועיים..מהשפעת הארורה הזאת..וכשחלפו אלו ושבתי לעבודה וחשבתי שזה כבר מאחוריי שוב פעם הרגשתי לא טוב ומשכתי את זה עוד כמה ימים ולקראת סוף השבוע שעבר הגיע ממש השיא..בשישי האחרון בלילה כבר רתחתי מחום..כמעט 40 מעלות ..וככה עד הבוקר שהלכתי למוקד רפואה דחופה ובישרה לי הרופאה התורנית במבטא רוסי קל ובמסכת פנים..שיש לי סיבוך של דלקת ריאות..ויאללה קדימה למיטה לשבוע החלמה...אז מתחיל לראות סימני התאוששות...ומקווה שזה יעבור..עד סוף השבוע הזה סופית..ככה שלא נעלמתי סתם...אם כי הצצתי בין לבין...ואשתדל להגיב ולכתוב כאן..כי כמה זמן אפשר לשכב כבר במיטה..אחרי 4 ימים הרגשתי...שמספיק.. מחזיר..

ענתי 10

New member
וואי השפעת הזאת תפסה את כולם!!

גם מסביבי כולם חולים. שתהיה לך רפואה שלמה! ואם אמרו לשכב במיטה - תשכב!! שפעת זה לא משחק ילדים, ודלקת ראות פי כמה וכמה. אז תנצל את החופש הכפוי ותנוח הרבה!!! גם בשבילי

Miss פטל

New member
../images/Emo184.gifוואי..החלמה מהירה!!

מקווה שהפעם זה יעבור לך סופית..
כולם חולים עכשיו...אני הייתי חולה בלי חום לפני איזה חודש ועד עכשיו נשאר לי שיעול מאוד קשה

אז בגלל זה נעלמת לנו... ../images/Emo10.gif

ולא בגלל איזה טיול לחו"ל או משהו נחמד... אז החלמה מהירה
תנוח ואל תזלזל במחלה הזו. וקראתי שהשנה השפעת קשה במיוחד ובתי החולים פשוט קורסים.

maybesure

New member
מחזיר בריאות

רפואה מהירה ושלמה. עם דלקת ריאות לא משחקים, והעבודה תחכה לך בכל מקרה. לנוח הרבה, לקחת תרופות בזמן והכל יעבור.

s h i r k u s h

New member
החלמה מהירה ../images/Emo24.gif

אני לצערי למדתי בדרך הקשה שכשחולים- חייבים לנוח והרבה. בפעם האחרונה שהייתי חולה- לפני שלושה שבועות כמעט- וזה לא קורה הרבה, ממש לא יכלתי לזוז במשך שבוע מהמיטה, לא יכלתי לקום לאכול, כלום לא יכלתי לעשות וזה הכריח אותי לנוח ורק ככה זה עבר. אני מהעקשנים האלה שתמיד לא יפסידו יום עבודה/לימודים/צבא/אחר בגלל מחלה- החיילת היחידה בצה"ל שרבה עם רופא צבאי שרצה לתת לה גימלים חחח

למעלה