אנחנו בגליל
ג ג שם New member 13/11/04 #26 ליילית חביבה, זה רק בינינו ההודעה נדחקה לה לתחתית העמוד ואף אחד לא יציץ בה בפורום השומם הזה. הרי המחשה הולמת יותר לתוצאות פינוי חלקי של פסולת, וזה עוד לפני שבאתי לנקות לך ת'בית.
ליילית חביבה, זה רק בינינו ההודעה נדחקה לה לתחתית העמוד ואף אחד לא יציץ בה בפורום השומם הזה. הרי המחשה הולמת יותר לתוצאות פינוי חלקי של פסולת, וזה עוד לפני שבאתי לנקות לך ת'בית.
ט טללי בוקר New member 13/11/04 #27 אכן תמונות קשות אני רואה שכשמבצעים פינוי שכזה צומחים הרים ועצים ירוקים לזה הכוונה, נכון? ד"א, תיסלם על האופניים
אכן תמונות קשות אני רואה שכשמבצעים פינוי שכזה צומחים הרים ועצים ירוקים לזה הכוונה, נכון? ד"א, תיסלם על האופניים
ב בלוז ליילי New member 13/11/04 #28 ניסחת זאת יפה הבית מחכה לך יקרה יש לך אפילו אופניים לעשות לי שוק בין הנגלות של הכביסה מה שאת רואה זה רק ה"סדר" שלפני הניקיון, למה לא נעים מבינה דרך אגב - איך את עם מקדחות ?
ניסחת זאת יפה הבית מחכה לך יקרה יש לך אפילו אופניים לעשות לי שוק בין הנגלות של הכביסה מה שאת רואה זה רק ה"סדר" שלפני הניקיון, למה לא נעים מבינה דרך אגב - איך את עם מקדחות ?
ג ג שם New member 13/11/04 #29 עם מקדחות? די בסדר, אני מניחה. אני מאמינה שאוכל להביא המלצות מכמה מהן. למה, יש משהו ספציפי על הפרק?
ב בלוז ליילי New member 13/11/04 #30 יש כנה תיקונים פשוט - על מוח מעווות אני יודעת שיש לך ניסיון מותק
א אטיוד5 Active member 14/11/04 #31 תגידי, איפה זה? אני שואל כי אני חושב שפעם איבדתי שם מצלמה. (ולמרבה הפלא חזרה אלי)